Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2023 12 31

Dvejetuose suklupęs R.Nadalis sužinojo varžovą vienetuose – laukia D.Thiemas

Po sunkios traumos sugrįžti į ATP turą siekiančiam legendiniam Rafaeliui Nadaliui (ATP-670) burtai Brisbene buvo negailestingi – ispanas pirmame vienetų mače žais su kitu buvusiu „Didžiojo kirčio“ čempionu.
Rafaelis Nadalis ir Marcas Lopezas
Rafaelis Nadalis ir Marcas Lopezas / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Sekmadienį 37-erių veteranas kojas „Brisbane International“ pirmenybėse apšilo dvejetų turnyre, kuriame patyrė pralaimėjimą.

Rafaelio Nadalio ir jo dabartinio trenerio Marco Lopezo duetas, kuris Rio olimpinėse žaidynėse dvejetuose iškovojo aukso medalius, pirmajame etape 4:6, 4:6 nepasipriešino kortų šeimininkams Maxui Purcellui ir Jordanui Thompsonui.

Tiek prie tinklo, tiek ir už galinės linijos solidžiai atrodęs Rafa buvo ryškus savo poros lyderis, tačiau puikiai padavinėję australai oponentams įteikė net 12 ace'ų ir pergalę iškovojo per 64 minutes.

Pasibaigus atrankai į pagrindines „Brisbane International“ vienetų varžybas grunto karalius sužinojo ir savo pirmąjį varžovą vienetuose – juo tapo buvusi trečioji planetos raketė ir 2020-ųjų „US Open“ čempionas Dominicas Thiemas (ATP-98).

Austras kvalifikacijoje dusyk panaikino seto deficitą ir įveikė Jamesą McCabe'ą (ATP-272) ir Giulio Zeppieri (ATP-135).

Tarpusavio dvikovose 9:6 pirmauja R.Nadalis, tačiau ant kietos dangos kiek geriau atrodo „Domi“, laimėjęs 2 iš 3 tarpusavio mačų.

Ispanijos ir Australijos teniso titanų akistata Brisbene turėtų įvykti antradienį.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius