Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2013 03 14

Dvi Rusijos teniso gražuolės Marija Šarapova ir Marija Kirilenko susikaus Indian Velso pusfinalyje

Marija Šrapova nepralaimėjusi nė vieno seto pateko į Indian Velse vykstančio „BNP Paribas Open“ turnyro pusfinalį. Antra pagal skirstymą Rusijos tenisininkė ketvirtfinalyje 7:6(6), 6:2 nugalėjo Italijos atstovę Sarą Errani.
Marija Šarapova
Marija Šarapova / „Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Marija Kirilenko

„Aš suteikiau sau galimybę dar kartą pakovoti dėl patekimo į finalą, – po pergalės pareiškė praėjusių metų finale nesėkmę patyrusi M.Šarapova. – Tikiuosi, kad šiemet man pavyks nužengti toliau.“ 

Dėl patekimo į finalą M.Šarapova kovos su tėvynaine Marija Kirilenko. 

Marija Kirilenko
Marija Kirilenko

Trylikta pagal skirstymą rusė po atkaklios trijų setų kovos 4:6, 6:4, 6:3 nugalėjo penktą pagal skirstymą Petrą Kvitovą iš Čekijos ir pirmą kartą pateko į pusfinalį Indian Velse. 

Tai buvo šeštas laimėtas M.Kirilenko trijų setų mačas šį sezoną iš tiek pat galimų. Rusijos tenisininkė iš likusių žaidėjų Indian Velse sužaidė daugiausiai laiko. 

Kituose ketvirtfinalio mačuose čempionės titulą ginanti Viktorija Azarenka kovos su aštunta pagal skirstymą Danijos atstove Caroline‘a Wozniacki. Ketvirta pagal skirstymą vokietė Angelique Kerber žais su septinta skirstyta australe Samantha Stosur.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Užsisakykite 15min naujienlaiškius