-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2023 05 26

Džiaugsmo ašaros: iš teniso elito pradingęs prancūzas pateko į „Roland Garros“

Buvusi Prancūzijos teniso žvaigždė Lucas Pouille (ATP-670) sužaidė tiesiog pasakišką atrankos turnyrą ir garantavo sau vietą į pagrindines „Roland Garros“ varžybas.
Lucas Pouille
Lucas Pouille / „Twitter“ nuotr.

Finaliniame kvalifikacijos etape ketvirtadienį 29-erių prancūzas 1:6, 7:5, 6:0 palaužė Austrijos tenisininką Jurijų Rodionovą (ATP-134) ir iškovojo bilietą į „Roland Garros“ pagrindą.

Aukščiausiai iki 10-ojo laiptelio ATP reitinge praeityje pakilęs L.Pouille į atvirųjų Prancūzijos teniso pirmenybių atranką pateko tik gaudamas „vardinį kvietimą“ kaip vienas iš vietinių tenisininkų.

Vos 670-ąją vietą dabartiniame ATP reitinge užimantis prancūzas dar visai neseniai atskleidė, kad praėjusiame sezone kovojo su depresija ir priklausomybe alkoholiui. Nuo 2022-ųjų vidurio jis nerungtyniavo, o šiemet sugrįžęs susirinko vos keletą pergalių „Challenger“ lygmenyje, tačiau savų aistruolių akivaizdoje ir vėl demonstravo fantastišką tenisą.

Specialią akimirką savo karjeroje L.Pouille išgyveno ir su savo mažąja dukryte Rose. Pasakodamas apie sunkumus, su kuriais praeityje turėjo susidurti, prancūzas pabrėžė, kad būtent noras būti geru tėčiu ir padėjo išlipti iš visų jį kamavusių bėdų.

Prancūzijos teniso atstovas pirmą kartą nuo 2021-ųjų rugsėjo laimėjo tris mačus paeiliui. „Roland Garros“ išlieka vieninteliu turnyru, kuriame tenisininkas nepasiekė antrosios savaitės, t.y. bent aštuntfinalio etapo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius