Ir vasarą naujienų netrūksta. 3 mėn. prenumerata vos už 1,49 Eur!
Išbandyti

E.Butvilas užtikrintai pasiekė ketvirtfinalį turnyre Serbijoje

Lietuvos teniso rinktinės atstovas Edas Butvilas (ATP-532) šią savaitę varžosi „Futures“ kategorijos pirmenybėse Serbijoje, kur jau užsitikrino vietą turnyro ketvirtfinalyje.
Edas Butvilas
Edas Butvilas / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Ketvirtadienį vyrų vienetų varžybų aštuntfinalyje 19-metis tenisininkas per 1 valandą ir 35 minutes užtikrintai 6:1, 6:4 įveikė vokietį Aleną Mujakičių (ATP-1434).

4 break point'us iš 5 realizavęs E.Butvilas solidus buvo ne tik priimdamas, bet ir paduodamas. Pirmaisiais padavimais jaunuolis laimėjo 72 procentus taškų, antraisiais – 62.

Kur kas rimtesnį iššūkį lietuviui Serbijoje teko atlaikyti pirmajame etape, kuriame Edas po 3 val. ir 17 min. trilerio 5:7, 7:6(5), 7:5 palaužė nereitinguotą serbą Stefaną Latinovičių.

Lietuvos teniso talentui tai bus penktasis „Futures“ turnyro ketvirtfinalis šiame sezone, kuriame jo lauks japonas Keisuke Saitoh (ATP-989).

Patekimas į turnyro ketvirtfinalį E.Butvilui garantavo 2 ATP reitingo taškus ir 438 JAV dolerius. Iš viso pirmenybių Serbijoje prizinį fondą sudaro 15 tūkstančių JAV dolerių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Playtime 2024“ – jau rugsėjį Kauną sudrebins didžiausias Lietuvoje kompiuterinių žaidimų festivalis
Reklama
Kaip sutaupyti įsirengiant automatinę laistymo sistemą?
Reklama
Testas apie vėjo elektrines: ką žinote apie elektros gamybą iš vėjo?
Reklama
Dantų atkūrimas per parą – implantacijos laimėjimas, leidžiantis akimirksniu susigrąžinti šypseną
Užsisakykite 15min naujienlaiškius