-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Eilinį nusivylimą patyręs D.Schwartzmanas: „Nežinau, kiek ilgai dar tai ištversiu“

Pastaraisiais sezonais tik savo paties šešėlį primenantis garsus Argentinos tenisininkas Diego Schwartzmanas (ATP-116) į pergalių kelią sugrįžti nesugebėjo ir gimtinėje startavusiame ATP 250 serijos turnyre.
Diego Schwartzmanas
Diego Schwartzmanas / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Buenos Airėse vykstančių „IEB+ Argentina Open“ pirmenybių pirmajame rate 31-erių tenisininkas 6:2, 1:6, 4:6 nusileido Danieliui Elahi Galanui (ATP-80) iš Kolumbijos ir patyrė eilinę nesėkmę pagrindinio ATP turo varžybose.

2022-ųjų metų pabaigoje netikėtai smigusi Argentinos teniso mažylio sportinė forma tenisininką paveikė ir psichologiškai – bendraudamas su žurnalistais D.Schwartzmanas pasėjo daug abejonių, ar dar gali sugrįžti į aukščiausią žaidimo lygį.

„Nežinau, kas man pasidarė. Atrodo, kad tai daugelio dalykų kombinacija. Yra akimirkų, kai turėčiau varžovui pasiųsti ekstra kamuoliuką, tačiau kūnas to nepadeda padaryti. Yra akimirkų, kuomet mano smūgiai turėtų būti stipresni, kad oponentai jaustųsi nepatogiai, bet man tai nepavyksta. Man sunkiai su tuo sekasi tvarkytis – visi tą pastebi. Pažiūrėsime, ar per artimiausius metus man pavyks surasti išeičių, o jei ne... Na, pažiūrėsime.

Dabar yra labai sunku atsikelti ir su geru nusiteikimu treniruotis toliau, pakeisti dangas, nuolatos keliauti. Nežinau, kiek ilgai dar tai ištversiu. Neįsivaizduoju, kaip kitą pirmadienį man reikės žaisti Meksikoje. Žinoma, aš ten vyksiu, stengsiuosi viską pamiršti ir pabandyti iš naujo“, – pasakojo Diego.

Skaičiuojant nuo 2022-ųjų „US Open“ pabaigos argentinietis ATP turo turnyruose iškovojo tik 13 pergalių ir patyrė net 31 pralaimėjimą. Netrukus gruntą jis iškeis į kietą paviršių – kitą savaitę su „vardiniu kvietimu“ varžysis pirmenybėse Los Cabos mieste, Meksikoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius