Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 05 30

Ernestas Gulbis: „Nėra Rafaelio Nadalio ir Rogerio Federerio? Gera naujiena mums!“

Ernestas Gulbis pirmadienį stos į kovą su Davidu Goffinu dėl vietos „Roland Garros“ ketvirtfinalyje. Latvis Paryžiuje geriausiai pasirodė 2014-ais metais, kuomet žaidė pusfinalyje, todėl yra per du žingsnelius nuo savo geriausio karjeros pasiekimo. Spaudos konferencijoje tenisininkas aptarė geriausių pasaulio tenisininkų pasitraukimą iš turnyro bei pateikė savo nuomonę apie olimpines žaidynes.
Ernests Gulbis
Ernests Gulbis / AFP/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Ernestas Gulbis

„Žinoma, kad nėra gerai, kai Paryžiaus turnyras netenka Gaelio Monfilso ar Jo-Wilfriedo Tsongos, nes juos labai mėgsta vietinė publika, - kalbėjo E.Gulbis. - Taip pat labai gaila, kad turnyre nežaidžia Rogeris Federeris ar Rafaelis Nadalis, tačiau reikia pripažinti, kad tuomet kitiems tenisininkams atsiveria daugiau galimybių nugalėti. Mums atsiranda puikus šansas puikiai čia pasirodyti.

Praėjusiais metais praradau savo sportinę formą ne dėl nuo manęs nusisukusios sėkmės. Nesirūpinau savo kūnu, todėl nuolat kentėjau nuo įvairių traumų.

Kalbant apie olimpiadą, tai nežaidžiau Daviso taurėje, todėl jose dalyvauti negaliu. Yra tokia taisyklė, kurios aš šiais metais neįvykdžiau. Tačiau tai buvo mano sprendimas, o jis atspindi mano santykius su Latvijos teniso federacija.

Man nepatinka, kad olimpinėse žaidynėse neskiriami reitingo taškai ir nėra prizinio fondo. Šis turnyras man labiau panašesnis į turizmą nei į teniso čempionatą.

Nežinau kaip yra su didesnėmis valstybėmis, tačiau manau, kad jie savo tenisininkams padėjo labiau nei man padėjo Latvijos teniso federacija. Smagu atstovauti savo šalai, tačiau manau, kad jai padėjau pakankamai.

Rungtyniavau už Latviją pastaruosius dešimt metų. Nesakau, kad tai mano karjeros pabaiga, nes dar ketinu rungtyniauti ketverius ar penkerius metus. Tačiau tai man dar gali būti labai geras sezonas ir noriu susikaupti ties savo reitingo vieta. Stengsiuosi sugrįžti į pirmąjį reitingo dvidešimtuką, todėl esu ties tuo susikoncentravęs labiausiai.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius