-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

G.Dimitrovo magija Majamyje – sutriuškino C.Alcarazą ir pateko į pusfinalį

Vieną įspūdingiausių asmeninių pasirodymų per pastaruosius metus surengę Grigoras Dimitrovas (ATP-12) ketvirtfinalyje iš „Miami Open“ teniso pirmenybių pašalino pagrindinį pretendentą į trofėjų.
Grigoras Dimitrovas
Grigoras Dimitrovas / „Scanpix“ nuotr.

Tikrus stebuklus „Hard Rock Stadium“ stadione Majamyje įsikūrusiame centriniame korte išdarinėjęs Bulgarijos tenisininkas ketvirtadienį 6:2, 6:4 sudorojo Carlosą Alcarazą (ATP-2), kuris iki šio susitikimo buvo laimėjęs net devynis mačus iš eilės.

„Jei nori nugalėti tokį tenisininką kaip Carlosas – privalai žaisti geriausią savo tenisą. Į dvikovą žengiau labai susikocentravęs ir su aiškiu žaidimo planu. Kartais genialumas slypi paprastume. Tai padaryti prieš tokį varžovą labai sunku, tačiau aš sugebėjau diktuoti eigą apsikeitimuose smūgiais. Džiaugiuosi, kad pavyko iškovoti pergalę dviejų setų kovoje“, – kalbėjo susitikimo nugalėtojas.

Tarpusavio akistatose su ispanu G.Dimitrovas dar atsilieka rezultatu 2:3, tačiau yra laimėjęs pastaruosius du mačus – Šanchajuje bei Majamyje.

32-ejų tenisininkas siekia tik antrojo karjeros „Masters“ trofėjaus. Vienintelį sykį šios kategorijos turnyrą bulgaras laimėjo 2017 metais Sinsinatyje.

Jei G.Dimitrovui pavyktų žengti į finalą Majamyje, jis pirmą kartą nuo 2018-ųjų pabaigos sugrįžtų į geriausių planetos tenisininkų pirmąjį dešimtuką.

Pusfinalyje jo lauks vokietis Alexanderis Zverevas (ATP-5), rezultatu 6:3, 7:5 pranokęs vengrą Fabianą Maroszaną (ATP-57).

VIDEO: Alcaraz Faces Dimitrov; Zverev & Marozsan Clash | Miami 2024 Quarter-Final Highlights

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius