-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 01 22

Garbine Muguruza ir Venus Williams – „Australian Open“ ketvirtfinalyje

Šeštadienį Melburne prasidėjo „Australian Open“ aštuntfinalio mačai, kuriose pergales iškovojo „French Open“ čempionė Garbine Muguruza, 7 kartus „Didžiojo kirčio“ turnyrų nugalėtoja Venus Williams bei rusė Anastasija Pavliučenkova.
Garbine Muguruza
Garbine Muguruza / AFP/„Scanpix“ nuotr.

G.Muguruza per šiek tiek daugiau nei valandą įveikė 78 pasaulio raketę Soraną Cirsteą 6:2, 6:3 ir į „Australian Open“ ketvirtfinalį pateko pirmą kartą savo karjeroje. Šiame mače ispanė laimėjo net 86 proc. savo pirmųjų padavimų ir keturis kartus palaužė varžovės kirčius.

Į savo devintąjį ketvirtfinalį Melburne pateko buvusi pirmoji pasaulio raketė V.Williams. Amerikietė nugalėjo vokietę Moną Barthel 6:3, 7:5. Ji „Australian Open“ finale yra rungtyniavusi vieną sykį, tačiau taip ir nelaimėjo pagrindinio trofėjaus.

Pirmą kartą tarp aštuonių stipriausių „Australian Open“ tenisininkių savo karjeroje pateko rusė A.Pavliučenkova. Ji įveikė savo tautietę bei 10 pasaulio raketę Svetlaną Kuznecovą 6:3, 6:3.

Už pergalę turnyro aštuntfinalyje tenisininkės gaus 440 tūkst. Australijos dolerių piniginę premiją ir 430 WTA reitingo taškų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius