Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2023 05 27

Geriausia Ispanijos tenisininkė praleis antrą „Didžiojo kirčio“ turnyrą iš eilės

Buvusi antroji pasaulio raketė Paula Badosa (WTA-29) pagaliau buvo pagavusi žaidybinį ritmą šiame sezone, tačiau traumos ir toliau persekioja Ispanijos teniso žvaigždę.
Paula Badosa
Paula Badosa / „Scanpix“ nuotr.

Pirmoji Ispanijos raketė atskleidė, jog patyrė stresinį stuburo lūžį ir dėl to negalės dalyvauti jau šį sekmadienį startuosiančiose „Roland Garros“ pirmenybėse Paryžiuje.

25-erių tenisininkė šiame sezone praleis jau antrą „Didžiojo kirčio“ turnyrą paeiliui – šlaunies trauma ispanei neleido varžytis ir atvirosiose Australijos teniso pirmenybėse.

Dar praėjusiais metais prasidėjusios fizinės bei psichologinės bėdos smarkiai atsiliepė ir P.Badosos žaidimui, kuris pastaruoju metu vėl buvo pradėjęs gėrėti.

„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Paula Badosa
„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Paula Badosa

Trijuose iš paskutinių keturių WTA turnyrų ant grunto Ispanijos tenisininkė buvo pasiekusi ketvirtfinalio etapą, o tai jai leido sugrįžti į pirmąjį 30-tuką.

Praėjusiais metais „Roland Garros“ turnyre P.Badosa nukeliavo iki trečiojo etapo, kuomet tenisininkę ir vėl pakirto trauma. Geriausiu jos pasiekimu Prancūzijos sostinėje išlieka ketvirtfinalis 2021 metais.

Kol kas nėra aišku, ar P.Badosa spės pasveikti iki Vimbldono turnyro, iki kurio liko apie mėnesis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius