-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 03 27

Geriausia planetos tenisininkė pergalę iškovojo per šiek tiek daugiau nei valandą

Pirmoji pasaulio raketė Angelique Kerber vos per 63 minutes nugalėjo 87 vietą WTA reitinge užimančią Risą Ozaki ir pateko į „Miami Open“ aštuntfinalį. Vokietijos tenisininkė japonę nugalėjo rezultatu 6:2, 6:2 ir dėl vietos stipriausiųjų aštuntuke kausis su Venus Williams ir Svetlanos Kuznecovos poros nugalėtoja.
Angelique Kerber
Angelique Kerber / USA TODAY Network/Sipa USA

A.Kerber Majamyje geriausiai pasirodė praėjusiais metais, kai pateko į pirmenybių pusfinalį. Šiemet geriausia planetos tenisininkė dar nė sykio nepateko į jokio turnyro finalą.

Kiek netikėtą nesėkmę „Miami Open“ čempionate patyrė ketvirtoji pasaulio raketė Dominika Cibulkova. Slovakė 6:7 (5:7), 1:6 neatsilaikė prieš ketvirtojo dešimtuko čekę Lucie Safarovą.

Lengvą pergalę Majamyje iškovojo Karolina Pliškova. Ji nugalėjo Čekijos atstovę Barborą Strycovą 6:1, 6:4. Caroline Wozniacki laimėjo pirmąjį setą 7:6 (7:1) prieš Garbinę Muguruzą, o po jo pastaroji nusprendė nebetęsti dvikovos dėl traumos.

Į „Miami Open“ aštuntfinalį patekusios tenisininkės jau užsitikrino 120 WTA reitingo taškų bei 77 tūkst. JAV dolerių piniginį čekį.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius