Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Grandiozinė akistata Melburne neįvyks – M.Berrettinis pasitraukė dėl traumos

Viena iš labiausiai intrigavusių pirmojo „Australian Open“ etapo dvikovų tarp Stefanos Tsitsipo (ATP-7) ir Matteo Berrettinio (ATP-125) neįvyks – Italijos tenisininkas dėl traumos išsibraukė iš pirmenybių dalyvių sąrašo.
Matteo Berrettinis
Matteo Berrettinis / „Scanpix“/„SIPA“ nuotr.

Tamsus periodas Italijos teniso žvaigždės karjeroje tęsiasi – buvusi penktoji pasaulio raketė dėl dešinės kojos traumos pranešė nedalyvausiantis atvirosiose Australijos teniso pirmenybėse Melburne.

Praėjusį sezoną anksčiau laiko dėl traumos užbaigęs M.Berrettinis šiemet atvyko į Australiją tikėdamasis atversti švarų lapą savo karjeroje, tačiau tenisininko ir toliau neapleidžia sveikatos problemos.

Iš pradžių 27-erių italas išsibraukė iš ATP 250 turnyro kvalifikacijos, o dabar dėl kojos skausmų negalės žengti į kortą ir intriguojančiai dvikovai prieš Stefanos Tsitsipą.

Graikijos teniso atstovo varžovu pirmajame etape bus su lucky looser statusu į pagrindines varžybas patekęs belgas Zizou Bergsas (ATP-130).

2023 metais dėl nuolatinių traumų ATP ture M.Berrettinis sužaidė tik 23 mačus, per kuriuos iškovojo 12 pergalių ir patyrė 11 pralaimėjimų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius