Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ilgiausiame „Didžiojo kirčio“ turnyrų pratęsime suklupusi J.Rybakina palieka Melburną

Praėjusiais metais iki pat didžiojo „Australian Open“ finalo nužygiavusi Kazachstanui atstovaujanti Jelena Rybakina (WTA-3) šiemet patyrė skaudžią nesėkmę jau antrajame moterų vienetų varžybų rate.
Jelena Rybakina
Jelena Rybakina / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Į „Didžiojo kirčio“ turnyrų rekordų knygas patekusiame antrojo etapo susitikime trečioji pasaulio raketė sensacingai 4:6, 6:4, 6:7(20) nusileido okupantų šalies atstovei Annai Blinkovai (WTA-57).

Pastaroji tikru trileriu virtusiame trečiojo seto tiebreak'e, kuris įprastai žaidžiamas iki 10 laimėtų taškų su dviejų persvara, triumfavo rezultatu 22:20.

Net 42 sužaisti taškai pratęsime – naujas „Didžiojo kirčio“ turnyrų rekordas. Praėjusiais metais 38 taškus Vimbldone buvo sužaidusios Lesija Tsurenka ir Anna Bogdan, o iki šiol tenisininkės rekordą dalijosi su Andy Roddicku ir Jo-Wilfriedu Tsonga, kurių tiebreak'as 2007 metais Melburne taip pat baigėsi 20:18.

Iškovoti pergalei A.Blinkovai prireikė net 10 match point'ų, o pati tenisininkė per tašką nuo pralaimėjimo buvo 6 sykius. Per pastaruosius metus jai tai jau antroji pergalė prieš oponentę iš pirmojo penketuko – „Roland Garros“ turnyre buvo įveikta Caroline Garcia.

Net 1230 WTA reitingo taškų praradusi J.Rybakina WTA reitinge smuks į penktą poziciją – ją tikrai aplenks Coco Gauff ir Jessica Pegula.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius