-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Indian Velso „Masters“ turnyre – intriguojanti R.Nadalio ir M.Raoničiaus akistata

Trečiadienį Indian Velse (JAV) bus duotas startas pirmajam šių metų „Masters“ kategorijos turnyrui „BNP Paribas Open“, kuriame įvyks dar vienas potencialiai paskutinį karjeros sezoną žaidžiančio Rafaelio Nadalio (ATP-652) sugrįžimas.
Milošas Raoničius ir Rafaelis Nadalis
Milošas Raoničius ir Rafaelis Nadalis / „Twitter“ nuotr.

Ištraukus turnyro Kalifornijoje burtus paaiškėjo, kad pirmuoju legendinio Ispanijos tenisininko varžovu bus visuomet pavojingas Kanados milžinas Milošas Raoničius (ATP-224).

Kaip ir Rafa, kanadietis taip pat pastaraisiais sezonais nuolatos yra kamuojamas traumų, dėl kurių turėjo praleisti visus 2022 metus.

Jau ir šiame sezone vienas geriausių padavimų meistrų pasaulyje du sykius nebaigė susitikimo dėl traumos – „Australian Open“ ir Roterdame.

R.Nadalis į ATP turą po metų pertraukos sugrįžo sausį Brisbene, kur pasiekė ketvirtfinalį, tačiau tuomet patyrė smulkų pilvo raumens įplyšimą.

Tarpusavio akistatose 8:2 yra priekyje grunto karalius, tačiau įdomu tai, jog vienintelį tenisininkų mačą Indian Velse 2015 m. laimėjo būtent M.Raoničius, tuomet nužygiavęs iki pat finalo.

Šio susitikimo nugalėtojo antrajame etape lauks dar rimtesnis iššūkis – septintoji pasaulio raketė Holgeris Rune (ATP-7).

Viršutinėje „BNP Paribas Open“ turnyro lentelės dalyje yra ir pirmą kartą nuo 2019-ųjų į Kaliforniją grįžtantis Novakas Džokovičius (ATP-1).

Geriausio planetos tenisininko pirmuoju varžovu bus Aleksandaras Vukičius (ATP-69) arba vienas iš atrankos nugalėtojų.

N.Džokovičiaus ir R.Nadalio keliai Indian Velse galėtų susikirsti tik pusfinalyje.

Kitoje varžybų medžio dalyje įsitaisę ATP turo megatalentai Carlosas Alcarazas (ATP-2) bei Jannikas Sinneris (ATP-3), kurių akistata pusfinalyje gali lemti tai, kas užims antrą ATP reitingo poziciją po turnyro.

Šiems tenisininkams iššūkį mesti bandys ir tokie žaidėjai kaip Andrejus Rubliovas (ATP-5), Alexanderis Zverevas (ATP-6), Alexas De Minauras (ATP-10) ar Stefanos Tsitsipas (ATP-11).

Įdomiausi turnyro pirmojo rato susitikimai

  • Rafaelis Nadalis – Milošas Raoničius;
  • Boticas Van De Zandschulpas – Denisas Šapovalovas;
  • Danielis Evansas – Romanas Safiullinas;
  • Stanas Wawrinka – Tomašas Machacas;
  • Gaelis Monfilsas – Maxas Purcellas

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius