Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2018 02 28

Intriguojantis Akapulkas: krito čempionas, Dominicas Thiemas vos išsikapstė

ATP 500 serijos turnyre Akapulke pirmajame rate netrūko staigmenų ir be netikėto Rafaelio Nadalio pasitraukimo. Paaiškėjo visi turnyro aštuntfinalio dalyviai.
Samas Querrey
Samas Querrey / „Scanpix“/AP nuotr.

Penktoji pasaulio raketė Aleksanderis Zverevas 6:3, 7:5 įveikė Mackenzie McDonaldą (ATP-140). Pirmoji turnyro raketė aštuntfinalyje susitiks su tėvynainiu Peteriu Gojowczyku (ATP-51).

Kaip reikiant turėjo pavargti šeštoji pasaulio raketė Dominicas Thiemas, kuris 6:3, 5:7, 7:5 palaužė po atrankos į turnyrą patekusį britą Cameroną Norrie. D.Thiemas Akapulke triumfavo prieš dvejus metus ir tai išlieka jo vieninteliu titulu ant kietos dangos.

Aštuntfinalyje austras pirmą kartą karjeroje susitiks su 18-mečiu kanadiečiu Denisu Šapovalovu, kuris 6:7(3), 6:3, 6:1 nugalėjo Kei Nishikori (ATP-26).

Devintoji pasaulio raketė Juanas Martinas del Potro 6:1, 6:2 sutriuškino Mišą Zverevą (ATP-54). Aštuntfinalyje argentinietis susitiks su ispanu Davidu Ferreru.

VIDEO: Aleksanderio Zverevo maratono vertas taškas

21-erių amerikietis Ernesto Escobedo (ATP-123) nustebino iš turnyro pašalindamas dešimtąją pasaulio raketę Jacką Socką. Tai buvo pirmoji E.Escobedo pergalė prieš pirmojo dešimtuko žaidėją.

Iš turnyro iškrito ir praėjusio sezono čempionas Samas Querrey. Vienuolikta pasaulio raketė 3:6, 6:1, 6:7(5) nusileido australui Matthew Ebdenui (ATP-87). Aštuntfinalyje M.Ebdenas susitiks su Jaredu Donaldsonu.

Antrą kartą per tris dienas Diego Schwartzmanas (ATP-18) 6:2, 6:4 nugalėjo Fernando Verdasco (ATP-27). Sekmadienį argentinietis nugalėjo ispaną Rio de Žaneiro turnyro finale ir iškovojo didžiausią karjeros trofėjų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Lidl“ parduotuvėse – išskirtinės „UEFA EURO 2024“ kortelės: kviečia surinkti visą kolekciją
Reklama
Lauko baldų ekspertas P.Kelbauskis pataria, kaip lengvai įsirengti lauko terasas ir nepermokėti
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius