Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2012 11 06

Iš trečio aukšto iškritusio Sergejaus Bubkos jaunesniojo būklė normali

Prancūzijos Georges'o Pompidou ligoninės medikai pranešė, kad iš trečio namo aukšto iškritusio ir daugybinius kaulų lūžius patyrusio Ukrainos tenisininko Sergėjaus Bubkos jaunesniojo būklė normali.
Palaikyti Sergėjaus Bubkos į Paryžių atvyko ir pirmą pasaulio moterų raketė Viktorija Azarenka
Palaikyti Sergėjaus Bubkos į Paryžių atvyko ir pirmą pasaulio moterų raketė Viktorija Azarenka / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Sergėjus Bubka

25 metų žaidėjas ketvirtadienį viešėdamas pas draugą užstrigo vonios kambaryje. Tenisininkas kitą kambarį pamėgino pasiekti išlipęs pro langą, tačiau nesėkmingai. 

Pasak medikų S.Bubkai nustatyti dešinės rankos ir kojos kaulų lūžiai. Atviras klubo lūžis. Žaidėjo treneris Bobas Brettas pranešė, kad žaidėjas tikisi greit pasveikti.

Palaikyti tenisininko į Paryžių atvyko ir jo draugė pirma moterų pasaulio raketė Viktorija Azarenka. Baltarusijos žaidėja po baigiamojo WTA moterų turnyro Stambule atostogavo Las Vegase. Tačiau buvo priversta pakeisti savo planus ir skubiai atvyko į Paryžių palaikyti kol kas prie lovos prikaustyto vaikino.

Šalia žaidėjo nuolat budi ir jo tėvai. Sergejus Bubka vyresnysis yra daugkartinis šuolio su kartimi pasaulio rekordininkas ir šios sporto šakos legenda.

„Sergejaus situacija gerėja. Jis jaučiasi normaliai, – žurnalistams pasakojo Ukrainos teniso rinktinės kapitonas Mikhailas Filima. Gydytojai išsamiau jo būklės nekomentuoja ir prognozių neduoda. Jis Paryžiaus ligoninėje bus kol neatsigaus po atviro klubo lūžio. Vėliau jau jo tėvai priims sprendimą. Palikti jį ir toliau šioje ligoninėje ar tęsti gydimą Kijeve. Kalbėti apie Sergėjaus sugrįžimą į tenisą dar anksti.“  

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Lidl“ parduotuvėse – išskirtinės „UEFA EURO 2024“ kortelės: kviečia surinkti visą kolekciją
Reklama
Lauko baldų ekspertas P.Kelbauskis pataria, kaip lengvai įsirengti lauko terasas ir nepermokėti
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius