-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2023 04 15

Ispanijoje toliau dominuojantis V.Gaubas pateko į antrą finalą iš eilės

Lietuvos tenisininkas Vilius Gaubas (ATP-758) atsidūrė vos per vieną žingsnį nuo antrojo laimėjo turnyro per pastarąsias dvi savaites.
Vilius Gaubas
Vilius Gaubas / Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr.

Ispanijoje vykstančių „Futures“ pirmenybių pusfinalyje 18-metis tenisininkas užtikrintai 6:3, 6:3 sudorojo kortų šeimininką Jorge Martinezą Martinezą (ATP-604) ir antrą savaitę iš eilės kausis finale.

Pergalę lietuvis iškovojo per 1 valandą ir 26 minutes, o viso susitikimo metu varžovo padavimus palaužė iš viso net penkis sykius.

Neabejotinai geriausią karjeros atkarpą šiomis savaitėmis žaidžiantis Vilius laimėjo jau 12-tąjį kartą paeiliui. Verta pažymėti, kad visas šias pergales jis iškovojo per 15 dienų, varžovams iš viso atiduodamas vos du setus.

Finale Lietuvos teniso rinktinės nario lauks dar vienas Ispanijos tenisininkas – Diego Augusto Barreto Sanchezas (ATP-1050). Nežymiu dvikovos favoritu yra laikomas lietuvis, kuriam tai būtų trečiasis karjeros titulas profesionalų lygmenyje.

Patekdamas į finalą V.Gaubas jau užsitikrino 8 ATP reitingo taškus ir 1272 JAV dolerius. Turnyro prizinį fondą sudaro 15 tūkstančių JAV dolerių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius