Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Skaityti apie sportą - taip pat sportas.
Išbandyti
Geras turinys neatostogauja. Prenumerata vos nuo 0,50 Eur/mėn!
Išbandyti
2010 12 11

Įspūdingas jaunųjų Lietuvos tenisininkų pasirodymas JAV (nuotraukos)

Jaunieji Lietuvos tenisininkai pratęsė sėkmingą žaidimą JAV. „Balžekas Tennis School“ auklėtiniai – Tadas Babelis ir Almantas Oželis – penktadienį laimėjo du turnyrus, o dėl trečiojo čempionės vardo Akvilė Paražinskaitė kausis šeštadienį.
Akvilė Paražinskaitė
Akvilė Paražinskaitė šeštadienį varžysis finale. / Asm. arch. nuotr.

Trenerių Arūno Balžeko, Tomo Seliuko ir fizinio rengimo specialisto Sauliaus Astrausko auklėtiniai triumfavo „Casely“ teniso turnyre.

Tadas Babelis buvo neprilygstamas amžiaus grupėje iki 14 metų, o Almantas Oželis pirmąją vietą užėmė tarp šešiolikamečių.

T.Babelis pusfinalyje 6:3, 6:4 nugalėjo kanadietį Baroną Charlesą, o lemiamoje dvikovoje tokiu pačiu rezultatu 6:3, 6:4 šventė pergalę prieš japoną Hatakeyamą Nasą.

A.Oželis rimčiausio pasipriešinimo sulaukė ketvirtfinalyje, kur kanadietį Scottą Harisoną palaužė rezultatu 6:4, 6:3. Vėliau lietuvis varžovus tiesiog šlavė nuo kelio: pusfinalyje 6:1, 6:0 buvo sutriuškintas Borisas Savransky iš Izraelio, o finale – 6:1, 6:3 argentinietis Cristianas Vera.

Sėkmingą žaidimą tęsia ir Akvilė Paražinskaitė. Lietuvė „Prince Cup“ turnyre amžiaus grupėje iki 14 metų pateko į finalą, ketvirtfinalyje rezultatu 6:4, 6:2 nugalėjusi prancūzę, o pusfinalyje – 6:3, 6:1 įveikusi graikę Valentini Grammatikopoulu.

Finalinė A.Paražinskaitės ir amerikietės Maria Smith dvikova vyks šeštadienį.

Šie turnyrai yra pasiruošimas neoficialiam pasaulio jaunių čempionatui – gruodžio 14 dieną startuosiančiam „Junior Orange Bowl“ keturiolikamečių turnyrui.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Didžiausiame Bukčių miško parke Vilniuje pasivaikščioti kviečia trys nauji maršrutai
Reklama
„Huawei FreeBuds 6i“ – iki 100 eurų kainuojančios belaidės ausinės
Reklama
Vaikų vasaros atostogoms įsibėgėjant, „Telia Play“ kino rekomendacijos vaikams ir visai šeimai
Reklama
„Įspūdžiai išliko visam gyvenimui“: TV bokštas kviečia pasivaikščioti 170 metrų aukštyje