Ir vasarą naujienų netrūksta. 3 mėn. prenumerata vos už 1,49 Eur!
Išbandyti

Italijos teniso superžvaigždė dėl traumos greičiausiai praleis „Roland Garros“

Italijoje – pavojaus varpai dėl šalies megatalento bei dabartinės antrosios pasaulio raketės Janniko Sinnerio (ATP-2) dalyvavimo atvirosiose Prancūzijos teniso pirmenybėse „Roland Garros“.
Jannikas Sinneris
Jannikas Sinneris / „Scanpix“ nuotr.

„Australian Open“ čempionas ir šiemet ATP ture beveik nesustabdomas Jannikas Sinneris dėl klubo traumos greičiausiai nedalyvaus „French Open“ pirmenybėse, šią savaitę trimitavo garsus italų sporto dienraštis „La Gazzetta dello Sport“.

Pranešimuose teigiama, kad nors 22-ejų tenisininko trauma ir nėra rimta, italas ir jo komanda greičiausiai priims sprendimą tęsti reabilitaciją ir praleisti turnyrą, taip siekiant išvengti papildomų komplikacijų ateityje.

Klubo skausmus J.Sinneris pirmą kartą pajautė dar Monte Karlo „Masters“ pusfinalyje, kuriame nusileido Stefanos Tsitsipui. Nepaisant diskomforto klubo srityje tenisininkas nusprendė žaisti Madride, kur situacija tik dar pablogėjo, o galiausiai tai lėmė pasitraukimą prieš ketvirtfinalio mūšį.

AFP/„Scanpix“ nuotr./Novakas Džokovičius ir Jannikas Sinneris
AFP/„Scanpix“ nuotr./Novakas Džokovičius ir Jannikas Sinneris

Tiesa, net ir nepasirodžius Paryžiuje italas po turnyro turės puikius šansus pirmą kartą karjeroje tapti ATP reitingo lyderiu – tam reikės, jog Novakas Džokovičius (ATP-1) nepasiektų finalo.

Kova dėl „Roland Garros“ trofėjaus šiemet planuoja būti itin nenuspėjama. Minėtasis N.Džokovičius žaidžia prastą sezoną ir turi mažai žaidybinės praktikos ant grunto, Carlosas Alcarazas šiuo metu gydosi rankos traumą, o grunto karalius Rafaelis Nadalis dar yra toli nuo geriausios sportinės formos.

Atvirasis Prancūzijos teniso čempionatas startuos gegužės 26-tąją.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Playtime 2024“ – jau rugsėjį Kauną sudrebins didžiausias Lietuvoje kompiuterinių žaidimų festivalis
Reklama
Kaip sutaupyti įsirengiant automatinę laistymo sistemą?
Reklama
Testas apie vėjo elektrines: ką žinote apie elektros gamybą iš vėjo?
Reklama
Dantų atkūrimas per parą – implantacijos laimėjimas, leidžiantis akimirksniu susigrąžinti šypseną
Užsisakykite 15min naujienlaiškius