Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Skaityti apie sportą - taip pat sportas.
Išbandyti
Geras turinys neatostogauja. Prenumerata vos nuo 0,50 Eur/mėn!
Išbandyti
2020 01 06

Įtūžęs Alexanderis Zverevas mačo metu pravirkdė tėtį

Septintosios pasaulio raketės Alexanderio Zverevo (ATP-7) bėdos prie padavimų linijos atkreipė viso teniso pasaulio dėmesį. Paskutiniajame savo mače ATP taurėje vokietis ne tik dovanojo pigius taškus savo varžovui, bet ir nesuvaldė emocijų pertraukėlių metu.
Alexanderis Zverevas su tėčiu
Alexanderis Zverevas su tėčiu / „Scanpix“ nuotr.

Nors Vokietija (1-1) dramatiškoje dvejetų dvikovoje išplėšė žūtbūtinį tašką prieš Graikiją (0-2), norint pasiekti tolimesnius ATP taurės etapus, ji tiesiog privalo sulaukti solidesnio savo lyderio Alexanderio Zverevo (ATP-7) žaidimo. Tačiau kol kas Saša yra pradingęs.

Sekmadienį vokietis beviltiškai 1:6, 4:6 nusileido Stefanos Tsitsipui (ATP-6), o tragišką tenisininko pasirodymą puikiausiai iliustravo 10 dvigubų klaidų ir vos 45 procentai kamuoliukų, paduotų pirmaisiais bandymais.

A.Zverevas yra žinomas kaip karšto temperamento žaidėjas, tačiau pertraukose tarp geimų tenisininkas visiškai pametė kontrolę.

Vieną akimirką Saša visą susikaupusį pyktį liejo ant šalia buvusios įprastos savo komandos, kuri tenisininką ATP ture lydi visą sezoną, o kitą akimirką vokietis absoliučiai nekreipia dėmesio į rinktinės kapitono Boriso Beckerio pastabas ir nuleidęs galvą į apačią nepajuda iš vietos.

Kameros užfiksavo ir labai nemalonų incidentą – necenzūriniais žodžiais prapliupęs A.Zverevas išplūdo savo komandą, kurioje yra ir jo tėtis bei treneris Saša Zverevas vyresnysis.

Po tenisininko tirados tėčio akys prisipildė ašarų. Tiesa, internautai tviteryje pažymėjo, kad Alexanderio keiksmai buvo adresuoti ne treneriams, o jam pačiam.

„A.Zverevas puolė į neviltį. Borisas Beckeris nežino, ką jam pasakyti“, – socialiniame tinkle rašė teniso apžvalgininkas Jose Morgado.

Dvigubos klaidos vokiečio achilo kulnu tapo praėjusiame sezone, kuomet didžiąją metų dalį tenisininkas stokojo stabilumo, o apie psichologines problemas buvo prabilęs ir viešai.

„Aš nesuprantu. Aš elementariai negaliu atlikti padoraus padavimo. Tiesiog negaliu. Sakykite, ką aš turiu padaryti? Mano smūgiai nuo galinės linijos yra geri, visi kiti žaidimo aspektai veikia normaliai. Tiesiog negaliu atlikti gero padavimo!“, – į žurnalistų klausimą apie problemas paduodant ATP taurėje atsakė Zverevas.

Per pirmuosius du ATP taurės vienetų mačus A.Zverevas vidutiniškai atlieka po 12 dvigubų klaidų. Naktį iš pirmadienio į antradienį Saša sieks įveikti kanadietį Denisą Šapovalovą (ATP-14).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Didžiausiame Bukčių miško parke Vilniuje pasivaikščioti kviečia trys nauji maršrutai
Reklama
„Huawei FreeBuds 6i“ – iki 100 eurų kainuojančios belaidės ausinės
Reklama
Vaikų vasaros atostogoms įsibėgėjant, „Telia Play“ kino rekomendacijos vaikams ir visai šeimai
Reklama
„Įspūdžiai išliko visam gyvenimui“: TV bokštas kviečia pasivaikščioti 170 metrų aukštyje