-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2022 10 16

J.Tverijonui ir T.Vaišei nesėkmingai susiklostė „Vilnius Open by kevin.“ atranka

Pirmą kartą Lietuvoje organizuojamo ATP „Challenger“ serijos turnyro „„Vilnius Open by kevin.“ pirmoji diena nesusiklostė mūsų tenisininkams – visi trys lietuvių bandymai priartėti prie pagrindinių varžybų buvo nesėkmingi.
Julius Tverijonas
Julius Tverijonas / Elvio Žaldario nuotr.

28-erių Julius Tverijonas, kuris šiuo metu ATP reitingo nebeturi, metė rimtą iššūkį septintą skirstymą kvalifikacijoje turėjusiam čekui Davidui Poljakui (ATP-421), tačiau galiausiai rezultatu 2:6, 6:1, 1:6 turėjo pripažinti oponento pranašumą.

Tai buvo pirmasis J.Tverijono oficialus mačas po beveik penkių mėnesių pertraukos. Per šį laikotarpį tenisininkas pasirodė tik Lietuvos čempionate, kurio finale nusileido Edui Butvilui.

Savo ruožtu D.Poljakas šiemet jau laimėjo vieną „Futures“ serijos turnyrą bei yra sužaidęs keletą mačų pagrindinėse „Challenger“ varžybose.

Organizatorių nuotr./Tomas Vaišė
Organizatorių nuotr./Tomas Vaišė

Itin nesėkmingai kvalifikacija susiklostė kitam lietuviui Tomui Vaišei, kuris 2:6, 1:6 neprilygo turkui Cemui Ilkelui (ATP-362).

24-erių tenisininkui burtai buvo negailestingi – oponentas iš Turkijos yra ne tik antroji atrankos raketė, bet ir buvusi 144-oji pasaulio raketė, dar praėjusiame sezone žaidęs pagrindiniuose „US Open“ ir Indian Velso „Masters“ turnyruose.

Kiek anksčiau pralaimėjimą trijų setų kovoje patyrė ir Pijus Vaitiekūnas, o tai reiškia, kad nė vienam iš trijų vardinius kvietimus gavusių lietuvių tikrai nepavyks patekti į pagrindinį turnyrą.

Eliminuotiems tenisininkams atiteks po 110 eurų, tačiau ATP reitingo taškų gaunama nebus.

Pirmadienį pagrindinėse varžybose startuos Vilius Gaubas bei Edas Butvilas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius