-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Laikrodį atgal atsukusi A.Kerber sensacingai patiesė Latvijos teniso žvaigždę

Savo geriausius laikus prisiminusi buvusi pirmoji pasaulio raketė Angelique Kerber (WTA-607) pateikė vieną didžiausių sensacijų Indian Velse vykstančiame teniso turnyre „BNP Paribas Open“.
Angelique Kerber
Angelique Kerber / „Scanpix“ nuotr.

36-erių veteranė antrajame moterų vienetų varžybų etape netikėtai 5:7, 6:3, 6:3 parklupdė dešimtą pasaulio raketę Jeleną Ostapenko (WTA-10) iš Latvijos.

Šio sezono pradžioje po motinystės atostogų į WTA turą sugrįžusiai A.Kerber tai neabejotinai skambiausia sugrįžimo pergalė, kuri apskritai yra tik trečioji per 9 sužaistus susitikimus 2024 metais.

Vokietijos teniso žvaigždė pirmą kartą nuo 2021-ųjų „Billie Jean King Cup“ taurės įveikė oponentę iš pirmojo WTA dešimtuko, o paskutinį kartą bent dvi pergales viename turnyre buvo iškovojusi 2022-ųjų Vimbldone – paskutiniajame savo turnyre prieš nėštumą.

Tarpusavio mūšiuose prieš J.Ostapenko dabar jau 3:1 pirmaujančios A.Kerber kitame etape lauks dar viena skirstyta tenisininkė – tai okupantų šalies atstovė Veronika Kudermetova (WTA-19).

Penktadienį įspūdingą pergalę „BNP Paribas Open“ teniso pirmenybėse užfiksavo ir dar viena WTA turo mama – Caroline Wozniacki (WTA-204).

Danijos teniso legenda nepabūgo 25-tą skirstymą turėjusios kroatės Donnos Vekič (WTA-36) ir susitikimą laimėjo rezultatu 7:6(5), 6:3.

„Didžiojo kirčio“ čempionės dabar lauks netikėtumą pateikusi kortų šeimininkė Katie Volynets (WTA-131), kuri 6:4, 6:4 pranoko Ons Jabeur (WTA-6).

Įdomu tai, kad jeigu A.Kerber ir C.Wozniacki iškovos pergales trečiajame turnyro etape, dvi WTA turo superžvaigždės viena prieš kitą stos pirmenybių aštuntfinalyje.

Pergalingai savo kampaniją Kalifornijoje atidarė ir geriausia planetos tenisininkė bei viena iš pagrindinių pretendenčių į trofėjų Iga Swiatek (WTA-1). Lenkijos atstovė 6:3, 6:0 sutriuškino amerikietę Danielle Collins (WTA-53).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius