-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Lietingame Majamyje – Čekijos tenisininko karjeros pergalė: patiesė A.Rubliovą

Penktadienį dėl Majamį skalavusio stipraus lietaus „Miami Open“ turnyro organizatoriams pavyko išpildyti tik labai mažą dalį suplanuotų susitikimų, kurių metu buvo užfiksuota ir didelė sensacija – iškrito pirmojo 10-tuko tenisininkas.
Tomašas Machačas
Tomašas Machačas / „Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Lauko tenisas

Dvikovoje tarp 60-tos ir 6-tos pasaulio rakečių netikėtumą pateikė Čekijos tenisininkas Tomašas Machačas (ATP-60), Majamyje eliminavęs vieną geriausių planetos teniso meistrų Andrejų Rubliovą (ATP-6) – 6:3, 6:4.

23-ejų čekui tai skambiausia karjeros pergalė, kuri yra ir pirmoji prieš oponentą iš geriausių planetos žaidėjų pirmojo 10-tuko.

Savo ruožtu A.Rubliovas „Masters“ turnyrus JAV palieka nieko nepešęs – Indian Velse ir Majamyje jis sugebėjo iškovoti vienintelę pergalę. Įdomu tai, kad 3 iš paskutinių 4 ruso pralaimėjimų buvo patirti prieš kylančias Čekijos teniso žvaigždes – T.Machačą, Jiri Lehečką (ATP-27) ir Jakubą Menšiką (ATP-70).

Po įspūdingos pergalės T.Machačas atskleidė, kad prieš susitikimą konsultavosi ir dėliojo žaidybinį planą kartu su savo tautiečiu.

„Paprašiau Jakubo suteikti šiek tiek daugiau informacijos, kadangi jis jau buvo įveikęs A.Rubliovą turnyre Dohoje. Jam tik 18-a metų, bet jis žaidžia puikiai, mums reikia stumti vienas kitą į priekį.“

„Scanpix“ nuotr./Lietus „Miami Open“ turnyre
„Scanpix“ nuotr./Lietus „Miami Open“ turnyre

Pirmą kartą „Masters“ pirmenybių trečiąjį ratą pasiekusio T.Machačo kitame etape lauks Andy Murray (ATP-62) arba Tomasas Martinas Etcheverry (ATP-30). Šis, kaip ir daugelis kitų susitikimų, dėl prastų oro sąlygų buvo perkelti į šeštadienį.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius