Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2016 08 11

Lukas Mugevičius trečią kartą iš eilės pateko į Gruzijos varžybų pusfinalį

Trečią savaitę iš eilės Gruzijoje rungtyniaujantis Lukas Mugevičius – ir vėl pusfinalyje. „Telavi Open“ turnyro ketvirtfinalyje lietuvis rezultatu 6:4, 6:2 nugalėjo atrankos turnyro dalyvį Lucą Tomasetto (ATP-1659). Tai jau trečiasis iš eilės Lietuvos tenisininko pusfinalis Gruzijoje, o praėjusią savaitę jis žaidė finale.
Daviso taurė: Lietuva – Pietų Afrikos respublika
Daviso taurė: Lietuva – Pietų Afrikos respublika / Organizatorių nuotr.

Šiame mače lietuvis laimėjo 81 proc. savo pirmųjų padavimų ir atliko 8 neliečiamus kirčius. L.Mugevičius pasinaudojo visomis keturiomis savo „break point'o“ galimybėmis, o pats pralaimėjo vos vieną padavimų seriją.

Trečioji Lietuvos raketė už patekimą į pusfinalį užsitikrino 6 reitingo taškus bei 502 JAV dolerių čekį.

L.Mugevičius Gruzijoje žaidžia jau trečią savaitę iš eilės. Pirmuoju savo bandymu jis pateko į pusfinalį, tačiau nusileido Iljai Vasiljevui 3:6, 5:7. Praėjusią savaitę finale jis patyrę nesėkmę prieš Aleksandrą Bielinskį 4:6, 2:6.

Lietuvis dėl galimybės patekti į finalą bei iškovoti savo pirmąjį karjeros trofėjų kausis su Gruzijos tenisininku George'u Tsivadze. Jis pasaulio reitinge užima 1001 vietą, o tai jo pirmasis „Futures“ serijos turnyro pusfinalis šį sezoną.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Užsisakykite 15min naujienlaiškius