-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Majamyje – labai sunkus testas J.Sinneriui ir A.Murray apmaudas

Vienas geriausių planetos tenisininkų ir „Australian Open“ čempionas Jannikas Sinneris (ATP-3) išlaikė labai rimtą testą jau trečiajame „Miami Open“ teniso pirmenybių Majamyje etape.
Jannikas Sinneris
Jannikas Sinneris / „Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Lauko tenisas

22-ejų italas turėjo panaikinti seto deficitą, o galiausiai rezultatu 5:7, 7:5, 6:1 palaužė Nyderlandų atstovą Talloną Griekspoorą (ATP-26).

Ryškiu poros favoritu laikytas J.Sinneris pirmąją susitikimo dalį nesurado priešnuodžių prieš agresyvų oponento žaidimą, tačiau ATP turo talentui pasitarnavo trumpa pertraukėlė dėl Majamį užklupusio lietaus.

Tenisininkai į kortą sugrįžo italui atsiliekant 5:7, 3:3, tačiau tuomet jis įjungė aukštesnę pavarą, laimėjo kitus 10 iš 13 geimų ir antrą kartą šiame sezone susitvarkė su T.Griekspooru.

Atvirųjų Australijos teniso pirmenybių nugalėtojas šiame sezone ir toliau demonstruoja fantastišką formą – yra laimėjęs 18 dvikovų iš 19.

Antrojo karjeros „Masters“ trofėjaus siekiantis J.Sinneris šiame turnyre du sykius suklupo finale – 2021 ir 2023 metais. Kitu jo varžovu bus Christopheris O'Connellas (ATP-66).

Apmaudžiai „Masters“ pirmenybės Majamyje baigėsi britų teniso legendai Andy Murray (ATP-62). Puikų tenisą pastarosiomis dienomis demonstravęs veteranas 7:5, 5:7, 6:7(5) turėjo pripažinti čeko Tomašo Machačo (ATP-60) pranašumą.

Dvikova truko net 3 valandas ir 27 minutes, o po pergalės T.Machačas teigė, kad tai „sunkiausia dvikova jo gyvenime“.

Įspūdingą rezultatą sekmadienį Majamyje užfiksavo vengras Fabianas Maroszanas (ATP-57). Vengras net 6:1, 6:1 sutriuškino Holgerį Rune (ATP-7) ir iškovojo 3 karjeros pergalę iš 4 prieš oponentus iš pirmojo 10-tuko.

VIDEO: Medvedev Faces Norrie; Murray & Machac Clash | Miami 2024 Day 5 Highlights

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius