-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Majamyje – vienas gražiausių sezono apsikeitimų smūgiais tarp C.Alcarazo ir L.Musetti

Dvi vienos iš ryškiausiai ATP ture spindinčių žvaigždžių Carlosas Alcarazas (ATP-2) ir Lorenzo Musetti (ATP-24) surengė tikrą teniso spektaklį „Miami Open“ teniso pirmenybėse.
Carlosas Alcarazas ir Lorenzo Musetti
Carlosas Alcarazas ir Lorenzo Musetti / „Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Lauko tenisas

Intriguojančiame vyrų vienetų varžybų aštuntfinalyje favoritu laikytas C.Alcarazas šventė pergalę rezultatu 6:3, 6:3 ir Majamyje ketvirtfinalio etapą pasiekė trečius metus iš eilės.

Tiesa, būtent L.Musetti tapo kvapą gniaužiančio taško nugalėtoju, kuris pretenduoja papuošti ir gražiausių sezono apsikeitimų smūgiais rinkinį.

Antrojo seto trečiajame geime abu jaunieji tenisininkai centrinį kortą užpildžiusius aistruolius iš savo vietų pakėlė surengdami tikrą šou – taško metu net du sykius kamuoliuką atmušė tarp kojų.

Po šios akistatos tarpusavio dvikovose C.Alcarazas yra priekyje rezultatu 3:1, nepaisant pačio pirmojo pralaimėto mačo italui 2022 metais ATP 500 turnyro Hamburge finale.

20-metis tenisininkas šiuo metu demonstruoja neabejotinai geriausią sportinę formą nuo praėjusių metų Vimbldono. Praėjusią savaitę Indian Velso „Masters“ turnyrą laimėjusiam „Carlitosui“ tai buvo jau devintoji pergalė iš eilės.

„Nežinau, ar tai yra geriausias žaidimas, kurį demonstruoju, bet tai tikrai yra geriausias jausmas per pastaruosius mėnesius. Korte jaučiuosi puikiai, atstačiau pilną judėjimą ir daugiau negalvoju apie traumą. Manau, kad pojūčiai aikštelėje maloniausi nuo praėjusių metų vasaros“, – teigė jis.

2022 m. Floridoje savo pirmą karjeros „Masters“ trofėjų iškovojusio C.Alcarazo ketvirtfinalyje lauks bulgaras Grigoras Dimitrovas (ATP-12).

Kitas ketvirtfinalio poras Majamyje sudarys Tomašas Machačas (ATP-60) ir Jannikas Sinneris (ATP-3), Daniilas Medvedevas (ATP-4) ir Nicolas Jarry (ATP-23) bei Alexanderis Zverevas (ATP-5) su Fabianu Maroszanu (ATP-57).

VIDEO: Alcaraz & Musetti Clash; Dimitrov Faces Hurkacz | Miami 2024 Day 7 Highlights

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius