Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 05 12

Marijai Šarapovai kelią į kitą etapą Romoje atvėrė Jarmilos Gajdosovos trauma

Trečiajai pasaulio raketei Marijai Šarapovai pirmasis mačas Romoje susiklostė lengviau nei ji pati tikėjosi. Korte Rusijos tenisininkė pabuvo vos 53 minutes, o pergalė jai atiteko po varžovės traumos.
Marija Šarapova
Marija Šarapova / „Scanpix“/AP nuotr.
Slovakė Jarmila Gajdosova iš varžybų pasitraukė įpusėjus antram setui. Tuo metu M.Šarapova jau buvo laimėjusi pirmą setą 6:2, o antrame pirmavo 3:1. Tenisininkė iš Slovakijos turi problemų su petimi ir tai buvo aišku jau prieš susitikimą su M.Šarapova. Po vieno iš smūgių J.Gajdosova tęsti mačo nebegalėjo.

Per 53 minutes korte M.Šarapova pademonstravo gerą sportinę formą ir šis, labiau treniruočių pobūdžio mačas, be abejo, padėjo jai pasiruošti kitam Romos turnyro etapui.

Neabejotinai, Romoje trečiosios pasaulio raketės mintys suksis ne tik apie tai, kaip triumfuoti Italijos sostinėje. M.Šarapova ruošiasi ginti čempionės titulą „French Open“ turnyre, kuris prasidės po poros savaičių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius