-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2023 04 08

Monte Karlo „Masters“ burtai: nelengvi išbandymai N.Džokovičiui ir įdomiausi mūšiai

Grunto sezonas Europoje įsibėgėja, o jau ateinantį pirmadienį Monako kunigaikštystėje prasidės ir pirmasis „Masters“ kategorijos turnyras ant šios dangos – „Rolex Monte-Carlo Masters“.
Daniilas Medvedevas ir Novakas Džokovičius
Daniilas Medvedevas ir Novakas Džokovičius / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Pirmenybes praleis dvi ryškiausios Ispanijos teniso žvaigždės Carlosas Alcarazas (ATP-2) bei Rafaelis Nadalis (ATP-14), todėl didžiausias aistruolių dėmesys kryps į pirmą planetos raketę Novaką Džokovičių (ATP-1).

Ištraukus burtus teniso bendruomenė vieningai sutarė, kad serbo turnyrinės lentelės medžio pusė yra kur kas stipresnė nei antrą skirstymą turinčio Stefanos Tsitsipo (ATP-3).

Ketvirtfinalyje Nolės lauktų potencialus mūšis su solidų sezoną žaidžiančiu Janniku Sinneriu (ATP-9), pusfinalyje – su keturis iš paskutinių penkių žaistų turnyrų laimėjusiu Daniilu Medvedevu (ATP-4).

Nors pastarasis ant grunto dangos nėra toks pavojingas kaip ant hardo, 2019 metais Monte Karle būtent jis tėškė antausį Serbijos tenisininkui.

Turnyrą Monake N.Džokovičius pradės akistata su vienu iš amerikiečių – Brandonu Nakashima (ATP-44) arba Mackenzie McDonaldu (ATP-55), o kitame etape šviečiasi mūšis su Lorenzo Musetti (ATP-21).

2013 ir 2015 metais šį turnyrą laimėjusio serbo lentelės pusėje yra ir tokie tenisininkai kaip Holgeris Rune (ATP-8), Hubertas Hurkačas (ATP-12), Cameronas Norrie (ATP-13) bei Alexanderis Zverevas (ATP-16).

Kitoje lentelės dalyje trečiojo titulo paeiliui Monte Karle sieks S.Tsitsipas.

Graiko žygis bent iki pusfinalio atrodo labai tikėtinas. Antrajame etape jam teks ispano Bernabe Zapata Miralleso (ATP-43) arba prancūzo Benjamino Bonzi (ATP-50) iššūkis, toliau – potencialūs mūšiai su Borna Čoričiumi (ATP-20) ir Tayloru Fritzu (ATP-10).

Pusfinalyje S.Tsitsipui prognozuojamas mūšis su Casperu Ruudu (ATP-5).

Patriukšmauti apatinėje lentelės pusėje gali ir tokie žaidėjai kaip Andrejus Rubliovas (ATP-6), Karenas Chačanovas (ATP-11) ar Grigoras Dimitrovas (ATP-27), čia žais ir veteranai Andy Murray (ATP-57) bei Stanas Wawrinka (ATP-88).

Įdomiausi pirmojo rato susitikimai

  • Sebastianas Baezas – Jackas Draperis;
  • Diego Schwartzmanas – Davidas Goffinas;
  • Richardas Gasquet – Dominicas Thiemas;
  • Alejandro Davidovichius Fokina – Karenas Chačanovas;
  • Benas Sheltonas – Grigoras Dimitrovas

„Masters“ turnyras Monake vyks balandžio 9-16 dienomis. Pirmenybių prizinį fondą sudarys daugiau nei 6,2 mln. eurų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius