Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Monte Karlo „Masters“ starte – italo pergalė prieš praėjusių metų pusfinalio dalyvį

Vienas perspektyviausių Italijos tenisininkų Lorenzo Musetti (ATP-24) skambia nata pradėjo Monte Karle startavusias „Masters“ serijos pirmenybes „Rolex Monte-Carlo Masters“.
Lorenzo Musetti
Lorenzo Musetti / „Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Lauko tenisas

22-ejų Italijos teniso vunderkindas pirmajame etape 6:4, 6:4 susitvarkė su geriausiu JAV tenisininku Tayloru Fritzu (ATP-13) ir ATP ture iškovojo jubiliejinę 100-tąją karjeros pergalę.

L.Musetti į Monako kunigaikštystę šiemet sugrįžta su puikiais prisiminimais iš praėjusio sezono – būtent Monte Karle jis sugebėjo patiesti pirmą pasaulio raketę Novaką Džokovičių (ATP-1) ir nužygiuoti iki ketvirtfinalio etapo.

Kaip ir praėjusiais metais, taip ir šiemet italo bei serbo keliai gali susikirsti aštuntfinalio etape – abiem tenisininkams dar reikės iškovoti po vieną pergalę.

L.Musetti kitu varžovu bus Arthuras Filsas (ATP-37) arba Adrianas Mannarino (ATP-20), o N.Džokovičius kausis prieš Romaną Safiulliną (ATP-40) arba Jaume Munarą (ATP-73).

Savo ruožtu T.Fritzui ši nesėkmė kainuos itin skaudžiai – praėjusiais metais amerikietis sensacingai pasiekė pirmenybių pusfinalį, tačiau šiemet praras apie 400 ATP reitingo taškų, kurie jam gali kainuoti pirmosios JAV raketės statusą.

Užtikrintai turnyre sekmadienį startavo kroatas Borna Čoričius (ATP-32), nesutikęs rimtesnio pasipriešinimo iš Alexanderio Bubliko (ATP-18) – 6:1, 6:1.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius