-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

N.Džokovičius grįžta į Europą – praleis artėjantį „Masters“ turnyrą Majamyje

Indian Velso „Masters“ turnyre sensacingai ankstyvą nesėkmę patyręs geriausias planetos tenisininkas Novakas Džokovičius (ATP-1) nusprendė sutrumpinti savo viešnagę Jungtinėse Amerikos Valstijose ir sugrįžti į Europą.
Novakas Džokovičius
Novakas Džokovičius / „Scanpix“ nuotr.

36-erių tenisininkas trečiajame „BNP Paribas Open“ pirmenybių Indian Velse etape netikėtai 4:6, 6:3, 3:6 krito prieš 123-iąją pasaulio raketę Lucą Nardi iš Italijos.

Toks ankstyvas pralaimėjimas Kalifornijoje serbą privertė pakoreguoti savo tvarkaraščio planus ir visą dėmesį sutelkti artėjančiam grunto sezonui.

Serbijos žurnalistas Saša Ozmo šiomis dienomis pranešė, kad Novakas Džokovičius išsibrauks iš kitą savaitę startuosiančių Majamio „Masters“ pirmenybių.

Visgi toks pirmosios planetos raketės sprendimas nėra itin netikėtas – šioje karjeros stadijoje serbui svarbiausia „Didžiojo kirčio“ turnyrai, o kitas šios kategorijos turnyras įvyks būtent ant „Roland Garros“ grunto.

Nolė šiame sezone neabejotinai taikysis ir į Paryžiaus olimpinių žaidynių auksą – teniso turnyras Prancūzijos sostinėje taip pat bus žaidžiamas ant grunto dangos.

N.Džokovičiaus sugrįžimas į ATP turą turėtų įvykti balandžio mėnesį, kuomet Monte Karle startuos „Rolex Monte Carlo Masters“ pirmenybės.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius