Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2023 12 10

N.Kyrgiosas antrus metus iš eilės praleis „Australian Open“ pirmenybes

Sunkių traumų kamuojama Australijos teniso superžvaigždė Nickas Kyrgisoas antrus metus paeiliui negalės dalyvauti gimtinėje vykstančiame „Didžiojo kirčio“ turnyre.
Nickas Kyrgiosas
Nickas Kyrgiosas / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Vienas charizmatiškiausių ATP turo tenisininkų socialiniuose tinkluose patvirtino jau kurį laiką teniso pasaulyje sklidusius gandus – australo sugrįžimas į tenisą neįvyks „Australian Open“ turnyre.

„Pastarasis metas man yra labai nuviliantis. Skauda širdį, jog negalėsiu pasirodyti atvirosiose Australijos teniso pirmenybėse. Melburne turėjau daug nuostabių akimirkų, noriu ir vėl sugrįžti bei demonstruoti aukščiausio lygio žaidimą, tačiau tam pasiekti man dar reikia šiek tiek laiko“, – kalbėjo 28-erių tenisininkas.

Sužaidęs tiesiog fantastišką 2022-ųjų sezoną, kuriame laimėjo „Australian Open“ dvejetų turnyrą, o Vimbldono vienetuose nužygiavo iki finalo, šiais metais N.Kyrgiosas dėl nuolatinių traumų sužaidė vienintelį mačą ir dabar ATP reitingo nebeturi.

„Scanpix“ nuotr./Nickas Kyrgiosas
„Scanpix“ nuotr./Nickas Kyrgiosas

2023-iųjų pradžioje australui buvo atlikta kairiojo kelio operacija, dėl kurios jis nežaidė 5 mėnesius. Tuomet pėdos problemos užvėrė duris į „Roland Garros“ turnyrą, o Vimbldone tenisininkas negalėjo pasirodyti dėl riešo skausmų.

Būtent dėl pastarosios problemos N.Kyrgiosas kenčia ir dabar bei negali sugrįžti į ATP turą pilnu pajėgumu. Tai bus jau penktasis „Didžiojo kirčio“ turnyras iš eilės, kurį praleis australas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius