Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Skaityti apie sportą - taip pat sportas.
Išbandyti
Geras turinys neatostogauja. Prenumerata vos nuo 0,50 Eur/mėn!
Išbandyti
2023 01 05

Nauji metai, bet tos pačios bėdos – talentingoji britė ir vėl patyrė traumą

Viena talentingiausių WTA turo tenisininkių Emma Raducanu (WTA-78) toliau negali atsikratyti ją persekiojančios traumų šmėklos.
Emma Raducanu
Emma Raducanu / „Twitter“ nuotr.

Oklande (Naujoji Zelandija) vykstančio „ASB Classic“ turnyro aštuntfinalyje „Didžiojo kirčio“ čempionė patyrė čiurnos traumą ir susitikimo tęsti nebegalėjo.

Pirmąjį dvikovos prieš slovakę Viktorią Kuzmovą (WTA-134) setą ji laimėjo rezultatu 6:0, bet antrajame nusileido 5:7 ir galiausiai nusprendė iškelti baltą vėliavą.

Po dvikovos Emma Raducanu skundėsi aikštelių kokybe. Turnyras Oklande turėjo vykti lauke, tačiau dėl nuolatinio lietaus buvo perkeltas į uždaras patalpas.

„Kortai čia neįtikėtinai slidūs, o kalbant atvirai – nesistebiu, kad būtent taip ir nutiko. Susitaikyti su tuo yra be galo sunku, nes per pastaruosius keletą mėnesių įdėjau daug sunkaus darbo fiziniame pasiruošime. Pasukti čiurną tokią akimirką yra didžiulis nusivylimas“, – guodėsi Raducanu.

Penktadienį 2021-ųjų „US Open“ čempionei bus atlikti išsamesni tyrimai, po kurių ir paaiškės, ar tenisininkė suspės pasveikti iki „Australian Open“ pirmenybių – jų startas vos už 11 dienų.

Praėjusiame sezone 20-metė britė dėl traumų net keturis kartus negalėjo užbaigti susitikimų.

Oklande savo pasirodymą baigė ir legendinė Venus Williams (WTA-1003), kuri apmaudžiai 6:3, 2:6, 5:7 nusileido kinei Lin Zhu (WTA-84).

Pagrindinėmis favoritėmis iškovoti titulą šiose pirmenybėse ir toliau laikomos Coco Gauff (WTA-7) bei Leylah Fernandez (WTA-40), užtikrintai žengusios į ketvirtfinalį.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Didžiausiame Bukčių miško parke Vilniuje pasivaikščioti kviečia trys nauji maršrutai
Reklama
„Huawei FreeBuds 6i“ – iki 100 eurų kainuojančios belaidės ausinės
Reklama
Vaikų vasaros atostogoms įsibėgėjant, „Telia Play“ kino rekomendacijos vaikams ir visai šeimai
Reklama
„Įspūdžiai išliko visam gyvenimui“: TV bokštas kviečia pasivaikščioti 170 metrų aukštyje