-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Nepalaužiamas V.Gaubas atlaikė dar vieną 3 setų trilerį ir pateko į pusfinalį

Portugalijoje vykstančiose „Futures“ kategorijos teniso pirmenybėse ir toliau įspūdingą kovingumą demonstruoja Lietuvos teniso talentas Vilius Gaubas (ATP-358).
Vilius Gaubas
Vilius Gaubas / Sauliaus Čirbos nuotr.

Faro mieste vykstančių vyrų vienetų varžybų ketvirtfinalyje 19-metis tenisininkas po 2 valandas ir 49 minutes trukusios kovos 3:6, 7:5, 6:3 palaužė Turkijos atstovą Altugą Celikbileką (ATP-365) ir antrą savaitę paeiliui pateko į „Futures“ turnyro pusfinalį.

8 susitikimą per pastarąsias 11 dienų sužaidęs V.Gaubas tiek antrajame (2:4), tiek ir trečiajame (0:2) setuose turėjo break'o deficitą, tačiau ir vėl kovėsi iš paskutiniųjų bei galiausiai palaužė oponento ryžtą.

Antrajai šalies raketei pergalingame mače puikiai sekėsi išsaugoti break point'us – iš 16 tokių galimybių jis išsaugojo net 13.

Sauliaus Čirbos nuotr./Vilius Gaubas
Sauliaus Čirbos nuotr./Vilius Gaubas

Visi trys jaunojo tenisininko mūšiai Portugalijoje pareikalavo trijų setų, o iš viso korte žaisdamas vienetus jis praleido jau 9 valandas ir 12 minučių – tai vidutiniškai daugiau nei po 3 val. per vieną dvikovą.

Patekdamas į pusfinalį V.Gaubas užsitikrino 1255 JAV dolerius ir 8 ATP reitingo taškus, kurie pirmadienį ATP reitinge leis pakilti į rekordines aukštumas – dabar tenisininkui projektuojama 332-a vieta (aukščiausia karjeroje iki šiol – dabartinė 358-ta.).

Šeštadienį dėl vietos didžiajame turnyro finale Lietuvos teniso rinktinės atstovas žais prieš australą Matthew Dellavedovą (ATP-436).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius