-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Netikėtumas: N.Džokovičius pasuko skirtingais keliais su G.Ivaniševičiumi

Geriausias planetos tenisininkas Novakas Džokovičius (ATP-1) pranešė netikėtą sprendimą nutraukti daug metų trukusią sąjungą su pagrindiniu treneriu Goranu Ivaniševičiumi.
Goranas Ivanisevičius ir Novakas Džokovičius
Goranas Ivanisevičius ir Novakas Džokovičius / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Trečiadienį socialiniuose tinkluose pirmoji pasaulio raketė pranešė, kad pasuko skirtingais keliais su Kroatijos teniso legenda Goranu Ivaniševičiumi, su kuriuo dirbo pastaruosius šešis sezonus.

„Puikiai prisimenu akimirką, kuomet pakvietėme Goraną prisijungti prie mano komandos. Tai buvo 2018 metais, o mes su Marianu (Marianas Vajda yra buvęs pagrindinis N.Džokovičiaus treneris – aut. past.) ieškojome inovacijų bei padavimų magijos mūsų duetui. Tiesą pasakius, atsinešėme ne tik padavimus, bet ir daug juoko, linksmybių, pirmosios pasaulio raketės statusų, rekordinių pasiekimų ir 12 „Didžiojo kirčio“ titulų (bei kelis finalus) nuo tada, kai prisijungė Goranas. Ar paminėjau ir šiek tiek dramos?“, – savo prisiminimais apie buvusį trenerį dalijosi Nolė.

„Scanpix“ nuotr./Goranas Ivanisevičius ir Novakas Džokovičius
„Scanpix“ nuotr./Goranas Ivanisevičius ir Novakas Džokovičius

2018-2022 m. G.Ivanisevičius stratego pareigas dalijosi su M.Vajda, tačiau pastarajam pasitraukus tapo pagrindiniu N.Džokovičiaus treneriu.

Per šešerių metų laikotarpį serbo ir kroato duetas laimėjo po 4 „Australian Open“ ir Vimbldonus, po 2 – „Roland Garros“ ir „US Open“ turnyrus.

„Mūsų chemija teniso aikštelėje turėjo savų pakilimų ir nuopuolių, bet draugystė visuomet buvo tvirta kaip akmuo. Šefinjo, ačiū už viską, mano drauge“, – išdėstė Novakas.

Šiuos metus 36-erių serbas pradėjo ne pagal itin aukštus savo standartus – iškovojo 8 pergales ir patyrė 3 pralaimėjimus bei šioje sezono stadijoje vis dar nėra iškovojęs nė vieno titulo.

G.Ivanisevičius yra tituluojamas kaip vienas geriausių padavimų meistrų per visą teniso istoriją. Kroatijos žaidimo legenda ATP reitinge aukščiausiai pakilo iki antrosios vietos, o 2001 metais Vimbldoną sensacingai laimėjo su „vardiniu kvietimu“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius