Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2015 12 02

„OBI UAE Royals“ netikėtai nugalėjo „OUE Singapore Slammers“

Antrasis „International Premier Tennis League“ sezonas prasidėjo Kobe mieste Japonijoje. Pirmame dienos mače tarp „OBI UAE Royals“ ir „OUE Singapore Slammers“ nugalėjo Jungtinių Arabų Emyratų komanda rezultatu 26:20.
Tomašas Berdychas
Tomašas Berdychas / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Ana Ivanovič pačiame pirmame mače suteikė „Royals“ komandai persvarą, nes nugalėjo Belindą Benčič rezultatu 6:3.

Sekančiame vyrų vienetų mače susikovė Tomašas Berdychas ir Nickas Kyrgiosas, o pergalę rezultatu 6:2 šventė australas. Kadangi bendras rezultatas skaičiuojamas iš laimėtų geimų skaičiaus, Singapūro ekipa išsiveržė į priekį vienu tašku.

VIDEO: Gražus Nicko Kyrgioso taškas IPTL turnyre

Tuomet į aikštę žengė vyrų dvejetų varžybų komandos. Danielis Nestoras poroje su T.Berdychu atstovavo „Royals“ komandai, o Dustinas Brownas ir Marcelo Melo „Slammers“. Jungtinių Arabų Emyratų komanda pratęsime laimėjo 7:5 ir šventė pergalę.

Mišrių dvejetų varžybose „Royals“ didino savo pranašumą, nes jos komandos nariai Kristina Mladenovič ir D.Nestoras nugalėjo Karolinos Pliskovos ir M.Melo duetą rezultatu 6:3.

Penktasis komandų mačas, tai legendų vienetų kova. Carlosas Moya atstovavo „Slammers“ komandai, o „Royals“ ekipai Goranas Ivanisevičius. Abu sportininkai atsuko laikrodį ir žiūrovams pademonstravo puikią kovą, tačiau ispanui buvo per sunku pasipriešinti kroatų legendai. G.Ivanisevičius nugalėjo rezultatu 6:3 ir užtikrino savo komandai pergalę.

Galutinis dvikovos rezultatas 26:20. Pergalę šventė „Royals“, kurie ketvirtadienį susikaus su „Japanese Warriors“ ekipa.

VIDEO: IPTL 2015 pristatomasis vaizdo klipas

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius