Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 10 14

Originaliausias būdas išdžiovinti teniso kortą – jį padegti

Šią savaitę Maroke vykstančio „Challenger“ serijos turnyro organizatoriai išrado patį originaliausią būdą išdžiovinti aikštę – ją tiesiog padegė.
Ugnimi džiovinamas kortas
Ugnimi džiovinamas kortas

Taip išdžiovinti aikštę organizatoriai nusprendė belgo Arthuro de Greefo ir prancūzo Maxime’o Janviero dvikovos metu. Maroką pradėjus plauti lietui, tenisininkų dvikova buvo sustabdyta M.Janvierui pirmaujant 6:4, 4:2.

Lietaus būta tokio stipraus, kad vienai korto vietai buvo padaryta sunkiai pataisoma žala. Aptarnaujantis personalas ją bandė lyginti, pilti naują sluoksnį grunto, bet niekas taip ir nepadėjo, kol galiausiai visas problemas išsprendė benzinas ir ugnis.

Originalų korto džiovinimo būdą galite žiūrėti nuo 03:38:00

Visiškai išdžiovinus kortą, tenisininkai į jį sugrįžo po beveik trijų valandų pertraukos. Tokia ilga atkarpa M.Janvierui nė kiek nesutrukdė ir jis po kelių minučių iškovojo užtikrintą pergalę.

Į „Morocco Tennis Tour“ turnyro finalą patekęs Prancūzijos tenisininkas užsitikrino 48 ATP reitingo taškus ir 3,6 tūkst. eurų. Finale jis susitiks su talentinguoju graiku Stefanu Tsitsipu, kuris 4:6, 7:6 (1:7), 6:4 palaužė lenką Kamilą Majchrzaką.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius