Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Paskutinį karjeros sezoną žaidžianti D.Collins – nesustabdoma: vėl tapo čempione

Vieną įspūdingiausių atkarpų savo profesionalios tenisininkės karjeroje žaidžianti Danielle Collins (WTA-15) laimėjo antrą WTA serijos turnyrą iš eilės.
Danielle Collins
Danielle Collins / „Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Lauko tenisas

30-ies metų amžiaus amerikietė Čarlstone vykusių „Credit One Charleston Open“ pirmenybių finale užtikrintai 6:2, 6:1 sutriuškino rusę Dariją Kasatkiną (WTA-11) bei iškovojo ketvirtąjį WTA trofėjų savo karjeroje.

Apskritai D.Collins tai buvo net 13-toji pergalė iš eilės – į Čarlstoną ji atvyko po skambiausio karjeros triumfo WTA 1000 turnyre Majamyje.

Paskutinį kartą šiuos vieną po kito vykstančius prestižinius WTA turnyrus buvo pavykę laimėti legendinei Serenai Williams, kuri tai padarė 2013 metais. Verta pažymėti, kad pirmenybės vyksta ant skirtingų dangų – hardo bei grunto.

Vasario mėnesį vos 71-oje WTA reitingo pozicijoje pradėjusi JAV atstovė dabar sugrįžta į stipriausiųjų pasaulio tenisininkų pirmąjį 15-tuką.

Sezono pradžioje D.Collins paskelbė, kad šie metai jai bus paskutiniai, o tenisininkės sprendimo nepakeitė net ir fantastiški pastarieji rezultatai – amerikietė svajoja pradėti šeimyninį gyvenimą.

Turnyro čempionei be 500 WTA reitingo taškų atiteko ir 142 tūkstančiai JAV dolerių. Finale suklupusi tenisininkė užsidirbo 325 WTA reitingo taškus ir kiek daugiau nei 87 tūkst. JAV dolerių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius