Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Pirmasis sezono ketvirtfinalis – R.Berankis laimėjo pratęsimų dramą Pietų Korėjoje

Ilgametis Lietuvos teniso rinktinės vedlys Ričardas Berankis (ATP-371) tęsia sėkmingą pasirodymą Gvangdžu (Pietų Korėja) mieste vykstančiose „Challenger“ kategorijos pirmenybėse, kuriose pasiekė ketvirtfinalio etapą.
Ričardas Berankis
Ričardas Berankis / Skirmanto Lisausko / BNS nuotr.

Vyrų vienetų varžybų aštuntfinalyje 33-ejų tenisininkas demonstravo šaltakraujiškumą ir dviejų tiebreak'ų kovoje rezultatu 7:6(6), 7:6(6) palaužė Australijos atstovą Jamesą McCabe'ą (ATP-364).

R.Berankiui tai bus pirmasis „Challenger“ ketvirtfinalis šiame sezone. Apskritai lietuvis šiemet yra iškovojęs 12 pergalių ir patyręs 8 pralaimėjimus.

Patekimas tarp aštuonių pajėgiausių turnyro žaidėjų tenisininkui garantavo 12 ATP reitingo taškų ir 2270 JAV dolerių. Ričardas pirmosios šalies raketės lenktynėse ir toliau aktyviai vejasi Vilių Gaubą – dabar tiesioginiame ATP reitinge tenisininkus skiria tik 7 pozicijos ir vos 4 taškais.

Priminsime, kad puikiai „Challenger“ turnyre šią savaitę atrodo ir Vilius, kuris Portugalijoje taip pat jau yra užsitikrinęs vietą ketvirtfinalyje.

2016 metais Gvangdžu mieste triumfavusio R.Berankio ketvirtfinalyje penktadienį lauks estas Markas Lajalis (ATP-208) arba australas Philipas Sekuličius (ATP-268).

Turnyro prizinį fondą iš viso sudaro 82 tūkstančiai eurų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius