-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pirmojo šimtuko atstovui į atlapus kibęs V.Gaubas patyrė apmaudžią nesėkmę

Lietuvos tenisininkas Vilius Gaubas (ATP-316) „Challenger“ turnyre Žironoje (Ispanija) metė labai rimtą iššūkį pirmajame ATP reitingo šimtuke esančiam varžovui.
Vilius Gaubas
Vilius Gaubas / Sauliaus Čirbos nuotr.

Pirmajame pagrindinių vyrų vienetų varžybų etape Lietuvos teniso talentas po atkaklios 2 valandas ir 24 minutes trukusios kovos rezultatu 6:7(9), 4:6 turėjo pripažinti pirmajame ATP reitingo šimtuke esančio Pedro Martinezo (ATP-88) pranašumą.

Jeigu antrojo susitikimo seto nugalėtoją nulėmė vienintelis break'as, kurį kortų Žironoje šeimininkas iškovojo devintajame geime, tai pirmoje žaidimo partijoje šansų laimėti turėjo ir Vilius.

Dukart break'o deficitą panaikinęs 19-metis iš viso išsaugojo net penkis set point'us, o pratęsime pirmavo 8:7 ir buvo per tašką nuo pergalės sete, tačiau lemiamais momentais užtikrinčiau žaidė kur kas labiau patyręs ispanas.

AFP/„Scanpix“ nuotr./Pedro Martinezas
AFP/„Scanpix“ nuotr./Pedro Martinezas

7 metais vyresnis P.Martinezas yra buvusi 40-toji pasaulio raketė, per savo karjerą jau spėjęs iškovoti ir vieną ATP titulą. Dar ir šiame sezone Ispanijos atstovas nukeliavo iki pusfinalio ATP 250 pirmenybėse Čilėje.

V.Gaubui tai buvo pirmasis pagrindinis „Challenger“ turnyras šiemet. Lietuvos teniso rinktinės atstovas užsidirbo 4 ATP reitingo taškus ir 1200 JAV dolerių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius