-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Planuojamas dar vienas K.Nishikori sugrįžimas – įteiktas kvietimas į „Masters“ turnyrą

Pastaraisiais sezonais nuolatinių traumų persekiojamas vienas garsiausių Japonijos tenisininkų Kei Nishikoris (ATP-352) jau artimiausiu metu turėtų sugrįžti į ATP turą.
Kei Nishikori
Kei Nishikori / „Scanpix“/AP nuotr.

34-erių tenisininko sugrįžimas turėtų įvykti jau kitą savaitę – Japonijos teniso žvaigždei buvo įteiktas „vardinis kvietimas“ į Majamio „Masters“ pirmenybes, kurios startuos jau kovo 20-tąją.

Beveik du metus nerungtyniavęs K.Nishikoris į ATP turą praėjusiais metais sugrįžo triukšmingai, kuomet jau pačiame pirmajame savo turnyre neturėdamas reitingo laimėjo „Challenger“ trofėjų.

Solidžiai jis atrodė ir ATP 250 turnyre Atlantoje, kur pasiekė ketvirtfinalį, tačiau tuomet patyrė kelio traumą ir daugiau kortuose 2023 metais nepasirodė.

„Scanpix“ nuotr./Kei Nishikori
„Scanpix“ nuotr./Kei Nishikori

Dabar buvusios ketvirtos pasaulio raketės sugrįžimas yra planuojamas Majamyje, kuriame 2016 m. japonas pasiekė „Masters“ turnyro finalą.

Pastarosiomis savaitėmis K.Nishikoris pranešė ir apie papildymą savo trenerių štabe, prie kurio jungiasi 2002-ųjų „Australian Open“ čempionas Thomas Johanssonas.

Majamyje „vardiniai kvietimai“ taip pat išdalinti Venus Williams, Caroline Wozniacki, Emmai Raducanu ir po diskvalifikacijos grįžtančiai Simonai Halep.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius