-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Po 5 metų pertraukos į Indian Velsą sugrįžęs N.Džokovičius išlaikė sunkų pirmąjį testą

Pirmą kartą nuo 2019-ųjų į „BNP Paribas Open“ teniso pirmenybes Indian Velse sugrįžęs geriausias planetos tenisininkas Novakas Džokovičius (ATP-1) sulaukė netikėto pasipriešinimo.
Novakas Džokovičius
Novakas Džokovičius / „Scanpix“ nuotr.

Antrajame turnyro etape 36-erių serbas tik po atkaklios trijų setų kovos 6:2, 5:7, 6:3 palaužė Australijos tenisininką Aleksandarą Vukičių (ATP-69).

Prasidėjus pandemijai pastaraisiais metais „Didžiojo kirčio“ rekordininkui durys į Jungtines Amerikos Valstijas buvo užvertos, kadangi serbas atsisakė skiepytis vakcina nuo COVID-19.

Praėjusių metų antroje pusėje šie suvaržymai galiausiai buvo panaikinti, o „US Open“ turnyre sudalyvavęs Nolė iš karto tapo čempionu. Dabar tenisininkas siekia jau šeštojo trofėjaus Indian Velse, kuriame paskutinį kartą triumfavo dar 2016 metais.

„Penki metai profesionaliam tenisininkui yra tikrai daug, tačiau iš kitos pusės paskutinį kartą žaisti čia 2019 metais atrodo tarsi tai būtų įvykę vakar. Su publika ir visais kitais pajutau artimą ryšį vos tik čia sugrįžęs. Daug žmonių pasirodė treniruočių aikštynuose ir nekalbu tik apie save. Neįtikėtina, kiek daug aistros ir supratingumo jie turi. Smagu vėl sugrįžti į teniso rojų“, – džiūgavo susitikimo nugalėtojas.

N.Džokovičiui priklauso iškovotų „Masters“ trofėjų rekordas (40), o pergalė prieš A.Vukičių jam buvo jubiliejinė šios kategorijos turnyruose – jau 400-toji. Šią įspūdingą ribą per visą žaidimo istoriją yra pavykę pasiekti tik serbui ir jo amžinam varžovui Rafaeliui Nadaliui (406).

Pirmosios pasaulio raketės trečiajame etape lauks Italijos tenisininkas Luca Nardi (ATP-123), kuris kiek netikėtai 6:3, 3:6, 6:3 įveikė Zhizheną Zhangą (ATP-50).

VIDEO: Djokovic is BACK; Monfils, Medvedev and Dimitrov in Action | Indian Wells 2024 Day 4 Highlights

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius