-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Po asmeninės tragedijos turnyrą tęsianti A.Sabalenka iškovojo pergalę, bet atsiribojo nuo žurnalistų

Šią savaitę sporto pasaulį sukrėtė žinia apie buvusio NHL ledo ritulininko bei buvusio Arynos Sabalenkos (WTA-2) širdies draugo Konstantino Kolcovo mirtį. Asmeninę tragediją išgyvenusi tenisininkė nusprendė nesitraukti iš „Miami Open“ pirmenybių, kuriose penktadienį iškovojo pirmą pergalę.
Aryna Sabalenka
Aryna Sabalenka / „Scanpix“ nuotr.

Antrajame moterų vienetų varžybų rate dukart „Australian Open“ čempionė 6:4, 6:3 nugalėjo Paulą Badosą (WTA-80), kurią ne sykį yra įvardijusi kaip geriausią savo draugę WTA ture.

Simboliška, jog į kortą abi tenisininkės žengė sportiniais kostiumėliais juodomis spalvomis, taip norint pagerbti pirmadienį Majamyje žuvusį 42-ejų K.Kolcovą.

A.Sabalenka daugelį teniso aistruolių nustebino savo sprendimu nesitraukti iš „Miami Open“ pirmenybių, tačiau prieš turnyro startą atskleidė, kad per artimiausias savaites nebendraus su žurnalistais.

Priminsime, kad buvęs „Pittsburgh Penguins“ ledo ritulininkas Konstantinas Kolcovas rastas negyvas po daugiaaukščio viešbučio balkonu.

42 metų buvęs Baltarusijos rinktinės žaidėjas, pastaruoju metu dirbęs treneriu Ufoje, ten buvo apsistojęs. Majamio policija išplatino pareiškimą, jog nėra nusikaltimo požymių, tad mirtis veikiausiai buvo savižudybė.

Vida Press nuotr./Konstantinas Kolcovas ir Aryna Sabalenka buvo partneriai pastaruosius kelerius metus.
Vida Press nuotr./Konstantinas Kolcovas ir Aryna Sabalenka buvo partneriai pastaruosius kelerius metus.

Trečiadienį A.Sabalenka išplatino pareiškimą dėl K.Kolcovo mirties, atskleisdama ir daugeliui nežinomą detalę – baltarusiai jau kurį laiką buvo išsiskyrę.

„Konstantino mirtis yra neįsivaizduojama tragedija. Nors mes ir nebebuvome drauge, mano širdis plyšta. Prašau gerbti mano privatumą ir jo šeimos privatumą sunkiu metu“, – rašė ji.

Daugiau neoficialių gandų pateikė ir Craig Shapiro teniso tinklalaidė, teigdama, kad A.Sabalenka jau praėjusiame turnyre buvo pasirodžiusi su naujuoju savo vaikinu, o K.Kolcovas į Majamį vyko išsiaiškinti savo santykių su Baltarusijos teniso superžvaigžde.

Trečiajame varžybų rate antrosios pasaulio raketės lauks ukrainietė Anhelina Kalinina (WTA-36), laimėjusi tikrą dramą prieš Caroline Wozniacki (WTA-129) – 5:7, 7:5, 6:4.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius