Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2016 08 15

Po bronzinio mačo – juokingi gandai: Kei Nishikoris prieš trečią setą nuėjo į dušą

Kei Nishikoris sekmadienį Rio de Žaneiro bronziniame mače 6:2, 6:7 (1:7), 6:3 nugalėjo Rafaelį Nadalį ir nutraukė 1920 metais prasidėjusį Japonijos olimpinių teniso medalių badą. Tačiau šeštosios pasaulio raketės istorinę pergalę palydėjo juokingi gandai, kad 26-erių metų tenisininkas po antrojo seto nupėdino į dušą.
Bronziniame Rio pragare Kei Nishikoris nugalėjo Rafaelį Nadalį
Bronziniame Rio pragare Kei Nishikoris nugalėjo Rafaelį Nadalį / „Scanpix“ nuotr.

Antrame sete K.Nishikoris pirmavo 5:2 ir du kartus savo padavimais galėjo viską užbaigti. Visgi R.Nadalis nesutiko pasiduoti ir laimėjo keturis geimus iš eilės.

Pratęsimą abu tenisininkai pradėjo laimėtais padavimais, bet įsisiautėjęs ispanas varžovui daugiau taškų pelnyti neleido – 7:1.

Po niukso antrame sete K.Nishikoris paprašė tualeto pertraukėlės, tačiau ta pertraukėlė labai užsitęsė – geriausias Japonijos tenisininkas iš korto išėjo daugiau nei dešimčiai minučių. Tai supykdė R.Nadalį, kuris kelis kartus kreipėsi į pagrindinį teisėją Carlosą Bernardesą, tačiau šis į ispano apeliacijas per daug dėmesio nekreipė.

Kadangi K.Nishikoris tualete praleido daugiau nei dešimt minučių, socialiniuose tinkluose pradėjo sklisti gandai, kad šeštoji pasaulio raketė nukulniavo ne į tualetą, o į dušą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Užsisakykite 15min naujienlaiškius