Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2023 09 11

Po šokiruojančio vaizdo įrašo Australijos tenisininkas suskubo raminti gerbėjus

Teniso pasaulis sunerimo išvydęs vaizdo įrašą, kuriame Australijos atstovas Bernardas Tomičius (ATP-292) yra stipriai talžomas dviejų nusikaltėlių, o viešai išstoti dėl žaibiškai pasklidusios medžiagos nusprendė ir pats tenisininkas.
Bernardas Tomičius
Bernardas Tomičius / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Šiomis dienomis Australijos žiniasklaidoje pasirodė vaizdo įrašas, kuriame du vyrai bando susidoroti su garsiu šalies tenisininku, buvusia 17-tąja pasaulio rakete Bernardu Tomičiumi.

Filmuotoje medžiagoje 30-metis sportininkas guli ant žemės bei yra priverstas sugerti visą krušą smūgių rankomis ir kojomis, užpuolikai, naudodami necenzūrinę leksiką, liepia keltis.

Internautai susirūpino tenisininko sveikata ir pradėjo svarstyti, jog tai galėtų būti į lažybas įsitraukusių asmenų kerštas, bet greitai visus gandus nutraukė pats B.Tomičius.

„Aš esu čia, Stambule, ruošiuosi kelionei į JAV. Instagrame nebuvau keletą mėnesių, bet nusprendžiau pakalbėti apie video, kuris nuolatos sukasi socialinėse medijose. Ši situacija juokinga tuo, kad įvyko prieš 5-6 metus ir neįsivaizduoju, kodėl į viešumą išlindo būtent dabar“, – papasakojo tenisininkas.

Akylesni žiūrovai taip pat pastebėjo, kad veiksmas vaizdo įraše vyksta Australijoje, kurioje pastaruoju B.Tomičiaus nebuvo, todėl tikėtina, kad tenisininkas sako tiesą ir tai iš tikrųjų yra sena vaizdo medžiaga.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius