Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2023 05 12

Po trumpos pertraukos nuo teniso – pergalingas N.Džokovičiaus sugrįžimas

Pirmoji planetos raketė Novakas Džokovičius (ATP-1) pergalingai pradėjo titulo gynybą „Internazionali BNL d’Italia“ turnyre Romoje.
Novakas Džokovičius
Novakas Džokovičius / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Nuo antrojo etapo „Masters“ pirmenybėse startavęs Serbijos teniso titanas po atkaklios kovos 7:6(5), 6:2 įrodė savo pranašumą prieš Tomasą Martiną Etcheverry (ATP-61) iš Argentinos.

Pastaruoju metu nuo alkūnės skausmų kenčiantis N.Džokovičius nusprendė nepasirodyti „Masters“ turnyre Madride ir sugrįžti būtent Romoje.

Serbas vis dar rungtyniavo vilkėdamas specialią dešinę alkūnę apdengiančią rankovę ir turėjo tam tikrų fizinių problemų pirmajame sete, tačiau antrajame jau atrodė solidžiau ir iškovojo pergalę.

Italijos sostinėje Nolė per savo karjerą yra iškovojęs net šešis čempiono titulus, o per visus 16 vizitų pasiekė bent jau ketvirtfinalio etapą.

Įspūdingą geriausio planetos tenisininko seriją Romoje nutraukti bandys bulgaras Grigoras Dimitrovas (ATP-33), kuris ir bus kitas serbo varžovas trečiame rate. Pastarasis penktadienį 6:4, 7:6(3) palaužė Staną Wawrinką (ATP-84).

Nepaisant užfiksuoto rezultato šiame turnyre jau dabar yra aišku, kad geriausio planetos žaidėjo statusą N.Džokovičius tikrai praras – dar kitą pirmadienį reitingo sostą perims Carlosas Alcarazas.

Pergalingai turnyre startavo ir Norvegijos teniso žvaigždė Casperas Ruudas (ATP-4) - 6:4, 6:0 sutriuškintas prancūzas Arthuras Rinderknechas (ATP-89).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius