Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2022 12 17

Pokyčiai Rafaelio Nadalio komandoje – ispaną palieka ilgametis treneris

Vieno geriausių pasaulio tenisininkų Rafaelio Nadalio (ATP-2) trenerių štabe – pokyčiai. Ispano stovyklą palieka ilgametis strategas Francisco Roigas.
Francisco Roigas ir Rafaelis Nadalis
Francisco Roigas ir Rafaelis Nadalis / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

54-erių treneris iš Ispanijos su Rafaeliu Nadaliu dirbo net nuo 2005-ųjų metų.

Iš pradžių Francisco Roigas sudarė stiprų strategų tandemą su Rafos dėde Toniu, o pastaraisiais metais, Toni Nadaliui pasitraukus, į komandą atvyko legendinis Carlosas Moya, taip pat ir Marcas Lopezas.

Antroji pasaulio raketė ir 22-iejų „Didžiojo kirčio“ titulų savininkas R.Nadalis dėkojo savo treneriui už milžinišką indėlį į jo žaidimą per visus metus ir atskleidė, kad F.Roigas dabar imsis „naujo projekto treniruojant“.

Praėjusiame sezone strategas dirbo ir su JAV tenisininke, 2017 metais „US Open“ laimėjusia Sloane Stephens (WTA-37). Spėjama, kad F.Roigas turėtų tapti pagrindiniu jos treneriu.

Specialistas iš Ispanijos praeityje ir pats buvo aukšto lygio tenisininkas, ryškiausias karjeros pergales pasiekęs dvejetuose.

Iš viso F.Roigas laimėjo 9 ATP dvejetų turnyrus ir aukščiausiai pasiekė 23 poziciją. ATP vienetų reitinge jis buvo pakilęs iki 60 vietos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius