-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Prestižiniame teniso turnyre – bičių antplūdis: dvikovą teko stabdyti

Indian Velse (JAV) vykstančios prestižinės „Masters“ kategorijos teniso pirmenybės „BNP Paribas Open“ susilaukė netikėtų svečių – vieną iš ketvirtfinalio susitikimų sudrumstė bičių spiečius.
Bičių spiečius sudrumstė Carloso Alcarazo susitikimą
Bičių spiečius sudrumstė Carloso Alcarazo susitikimą / „Scanpix“ nuotr.

Intriguojančią ketvirtfinalio akistatą tarp Carloso Alcarazo (ATP-2) ir Alexanderio Zverevo (ATP-6) ketvirtadienį teko stabdyti dėl itin nestandartinės priežasties.

Centrinį kortą netikėtai užplūdo didelis būrys bičių, kurios masiškai apspito ne tik vieną iš kamerų, bet ir nedavė ramybės antrai pasaulio raketei C.Alcarazui, kuriam teko žaibiškai reaguoti į situaciją ir slėptis.

Abu tenisininkai netrukus paliko aikštelę, o ketvirtfinalio susitikimas buvo pratęstas tik po 1 valandos ir 48 minučių, per kurias bičių spiečius buvo pašalintas naudojant specialų siurblį.

„Buvo labai keista. Nebuvau matęs nieko panašaus savo gyvenime, – pasakojo pergalę rezultatu 6:3, 6:1 iškovojęs C.Alcarazas. – Kuomet pabėgome iš aikštelės, per televizorių žiūrėjome visą situacijos numalšinimo operaciją ir daug iš to juokėmės. Ši dvikova tikrai įsimins ne dėl teniso.“

Teniso aistruolius pralinksmino ir oficiali priežastis, dėl kurios dvikova buvo sustabdyta – tai buvo pavadinta „bičių invazija“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius