Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Prieš savaitę palaužė V.Gaubą, dabar – pergalė prieš aštuntą pasaulio raketę

Įspūdingą atkarpą žaidžiantis Ispanijos tenisininkas Pedro Martinezas (ATP-77) šeštadienį Estorilyje (Portugalija) vykstančiose ATP 250 pirmenybėse „Millennium Estoril Open“ patiesė turnyro favoritą.
Pedro Martinezas
Pedro Martinezas / „Scanpix“ nuotr.

Vyrų vienetų varžybų pusfinalyje P.Martinezas netikėtai 6:4, 4:6, 6:4 palaužė aštuntą vietą pasauliniame ATP reitinge užimantį Casperą Ruudą (ATP-8) iš Norvegijos ir pateko į trečiąjį ATP finalą savo karjeroje.

Buvusi 40-toji pasaulio raketė iš Ispanijos laimėjo jau devintą mačą paeiliui – praėjusią savaitę jis tapo čempionu „Challenger“ turnyre Žironoje, o dabar demonstruoja puikų tenisą ir Estorilyje, kuriame pasiekė ir pirmą karjeros pergalė prieš oponentą iš pirmojo dešimtuko.

Įdomu tai, kad P.Martinezo pergalių serija prasidėjo dvikova prieš lietuvį Vilių Gaubą (ATP-309), kuris metė labai rimtą iššūkį ir nusileido tik po atkaklios kovos 6:7(9), 4:6.

26-erių ispanas siekia antrojo ATP trofėjaus – 2022 metais jis laimėjo ATP 250 pirmenybes Santjage, Čilėje. Užsitikrindamas vietą finale tenisininkas ATP reitinge kils į pirmąjį 60-tuką.

Didžiajame turnyro finale P.Martinezo varžovu bus dar vienas Top 10 atstovas – tai Hubertas Hurkačas (ATP-10).

Lenkas iki šio turnyro per savo karjerą nė sykio nebuvo pasiekęs pusfinalio ant grunto dangos, tačiau peržengęs ketvirtfinalio barjerą jis susitvarkė ir su pusfinalio iššūkiu – šeštadienį 6:3, 3:6, 6:3 palaužė Cristianą Gariną (ATP-112) iš Čilės.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius