Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 09 02

Puikiai padavimus realizavęs Jackas Sockas įveikė devintąją pasaulio raketę

27 vietą pasaulio reitinge užimantis Jackas Sockas trečiame „US Open“ etape nugalėjo devintąją pasaulio raketę Mariną Čiličių. Amerikiečiui prireikė vos valandos ir 45 minučių, kad dar kartą šį sezoną nugalėtų kroatą rezultatu 6:4, 6:3, 6:3. Kitame turnyro etape jis susitiks su Jo-Wilfriedu Tsonga.
Jackas Sockas
Jackas Sockas / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Šiame mače J.Sockas laimėjo net 86 proc. savo pirmųjų padavimų, atliko 7 neliečiamus kirčius ir septynis kartus palaužė varžovą. Amerikietis nė kartą nebuvo per tašką nuo pralaimėtos padavimų serijos.

Tenisininkai tarpusavyje jau buvo susitikę šių metų Daviso taurės turnyre, kuriame M.Čiličius pirmavo setais rezultatu 2:0, tačiau taip pat pralaimėjo.

27 vietą pasaulio reitinge užimančiam amerikiečiui tai pirmas kartas, kai jis pateko į „US Open“ ketvirtąjį etapą. 2012 ir 2013 metais jis buvo patekęs į trečiąjį varžybų ratą.

Amerikietis ketvirtame turnyro etape kovos su prancūzu J.W.Tsonga, kuris trečiojo rato mače nugalėjo Keviną Andersoną 6:3, 6:4, 7:6 (7:4). Prancūzijos tenisininkui tai bus penktasis kartas karjeroje pasiekus šį turnyro barjerą. Geriausiai Niujorke jis pasirodė 2011 ir 2015 metais, kai pateko į ketvirtfinalį.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius