Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2017 05 15

R.Berankis ATP reitinge išsaugojo turėtą vietą, L.Grigelis mina jam ant kulnų

Šią savaitę į kortus sugrįšiantis geriausias Lietuvos tenisininkas Ričardas Berankis ATP reitinge išsaugojo turėtą 243-ią vietą. 26-erių tenisininko sąskaitoje – 210 įskaitinių taškų.
Ričardas Berankis
Ričardas Berankis / Organizatorių nuotr.

R.Berankiui ant kulnų mina 208 ATP reitingo taškus turintis Laurynas Grigelis, kuris pirmadienį iš 246-os pozicijos šoktelėjo į 245-ą.

Primename, kad abu šie tenisininkai šią savaitę rungtyniaus „Samarkand Challenger“ turnyre Uzbekistane.

Per keturias vietas pirmadienį pakilo ir trečioji Lietuvos raketė Lukas Mugevičius, šiuo metu esantis 408-oje ATP reitingo pozicijoje.

Tadas Babelis yra vienintelis lietuvis, kuris reitingo lentelėje smuktelėjo. 20-metis tenisininkas iį 1316-os vietos nukrito į 1424-ą.

Visi likę lietuviai kilo: Julius Tverijonas iš 1470-os vietosšoktelėjo į 1467-ą, Aleksas Tverijonas – iš 1650-os į 1648-ą, Tadas Tarasevičius – iš 1765-os į 1763-ią, o Robertas Vžešinskis – iš 1996-os į 1991-ą.

Geriausių pasaulio tenisininkų dešimtuke pirmadienį įvyko keli pasikeitimai: puikią formą demonstruojantis Rafaelis Nadalis iš ketvirtos vietos išstūmė šveicarą Rogerį Federerį, o Dominicas Thiemas, iš devintos šoktelėjęs į septintą vietą, sau už nugaros paliko kroatą Mariną Čiličių (ATP-8) ir Kei Nishikorį (ATP-9).

ATP reitingo lyderiu ir toliau išlieka britas Andy Murray, artimiausią savo varžovą Novaką Džokovičių lenkiantis kone 4 tūkst. taškų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Užsisakykite 15min naujienlaiškius