Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2010 10 14

R.Nadalis pralaimėjo turnyre Šanchajuje (papildyta 18.00)

Pajėgiausias planetos tenisninkas ispanas Rafaelis Nadalis pralaimėjo Šanchajuje vykstančio turnyro trečiame rate. Jis 1:6, 6:3, 3:6 nusleido austrui Jurgenui Melzeriui.
47RS101014B330
Rafaelis Nadalis / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Austrijos tenisininkas užtikrintai pradėjo susitikimą ir jau pirmame sete privertė R.Nadalį nervintis. ispanas darė sau neįprastas klaidas, tačiau bandymas perimti inciatyvą naudos nedavė. Pirmą setą užtikrintai laimėjo J.Melzeris – 6:1.

Tai buvo signalas, kad šanchajaus turnyro favoritui šiandien – ne jo diena. Nors R.Nadalis antrame sete sugebėjo iškovoti pergalę, iniciatyvos jam perimti nepavyko.

Trečiame sete austras vėl buvo pranašesnis ir pateko į turnyro ketvirtfinalį. Jo varžovu bus argentinietis J.Monaco, 6:0, 6:2 įveikęs vokietį M.Zverevą.

Kitas ketvirtfinalių poras sudarys britas Andy's Murray'us ir prancūzas Jo–Wilfriedas Tsonga bei ispanas Guillermo Garcia–Lopezas ir serbas Novakas Djokovičius.

Paskutinį kelialapį į kitą turnyro etapą iškovojo šveicaras Rogeris Federeris. Jis 6:3, 6:4 įveikė italą Andrea Seppį. Šveicaro varžovu bus švedas Robinas Soderlingas, kuris 7:5, 6:4 įveikė Davidą Fererą iš Ispanijos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kaip sutaupyti įsirengiant automatinę laistymo sistemą?
Reklama
Testas apie vėjo elektrines: ką žinote apie elektros gamybą iš vėjo?
Reklama
Dantų atkūrimas per parą – implantacijos laimėjimas, leidžiantis akimirksniu susigrąžinti šypseną
Reklama
„Lidl“ parduotuvėse – išskirtinės „UEFA EURO 2024“ kortelės: kviečia surinkti visą kolekciją
Užsisakykite 15min naujienlaiškius